about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

«حشمت علوی، فعال رسانه ای» وجود خارجی ندارد

پایگاه خبری اینترسپت در گزارشی اعلام کرد که حشمت علوی، که با نام فعال حقوق بشری شناخته می شود، شخص واقعی نیست و یک شخصیت مجازی ساخته دست منافقین است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پایگاه خبری اینترسپت در مطلبی اعلام کرد که فردی به نام حشمت علوی که یک فعال، توئیتری در حوزه حقوق بشر است، وجود خارجی ندارد.

حشمت علوی برای بسیاری از فعالان توییتری نامی آشناست، وی یک تحلیلگر حامی جنگ و تحریم است که مقالات زیادی را منتشر کرده و در توئیتر فعال است.

اکنون مشخص شده است که چنین فردی وجود خارجی ندارد و در حقیقت گروهی از منافقین در آلبانی در حال مدیریت این حساب کاربری هستند.

یکی از افرادی که عدم وجود حشمت علوی را اعلام کرده است، گفت: حشمت علوی یک شخصیت ساخته شده توسط تیم سیاسی، منافقین است. آنها هر چه را که توسط فرماندهان گفته می‌شود، می‌نویسند و از این نام برای قرار دادن مقالات در رسانه‌ها استفاده می‌کنند. چنین شخصی وجود ندارد و واقعی نبوده است.

در طول سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸ با اسم حشمت علوی بیش از ۶۰ مقاله در فوربس منتشر شده و حتی کاخ سفید نیز در پاسخ به خبرنگاران به گزارش‌های این فرد تقلبی استناد کرده است.

علوی که در سایت فوربس به عنوان یک فعال ایرانی برابری حقوقی معرفی شده است، چندین مقاله در سالهای گذشته درمورد ایران در سایت‌هایی همچون هیل، دیلی کالر، فدرالیست، العربیه و.. منتشر کرده است.

گفتنی است که پایگاه اینترسپت از نشریاتی که مقاله‌های این فرد جعلی را منتشر کرده اند سوال کرده است و آنها در پاسخ گفته اند اطلاعی از جعلی بودن او نداشته اند.

نکته جالب توجه در خصوص یکی از این نشریات نشریه آمریکایی هیل، است، این است که در حال حاضر این سایت یک کمپین تبلیغاتی ۱۰ هفته‌ای را برای منافقین آغاز کرده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.