about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

وزیر ارتباطات از راه‌اندازی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها در آینده نزدیک خبر داد و گفت: سازمان تنظیم مقررات سایتی راه‌اندازی کرده که بزودی از آن رونمایی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ابهام مطرح شده از سوی بعضی از رسانه‌ها در مورد مودم‌های فیبرنوری ساخت داخل، اظهار کرد: برخی از مودم‌های فیبرنوری تولید داخل، بعضی از فرکانس‌ها را پشتیبانی نمی‌کنند و عمومیت ندارد. اگر تولیدکنندگان داخلی نتوانند نیاز کشور را تامین کنند طبیعتا بخشی از نیاز را از طرف طریق واردات تامین می کنیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: بزودی قراردادی بین اپراتورهای فیبرنوری و تولیدکنندگان مودم‌های داخلی امضا می‌شود تا امسال بخش قابل توجهی از نیاز کشور از این طریق تامین شود.

نیمی از کل ترافیک مصرفی کاربران داخلی است

زارع پور در ادامه با بیان اینکه بیش از دو برابر پهنای باند مورد نیاز کشور تامین شده که این میزان تقریبا دو برابر نسبت به ابتدای دولت افزایش داشته است، گفت: میزان مصرف ترافیک داخل کشور روز به روز در حال افزایش است و هم اکنون تقریبا نیمی از کل ترافیک مصرفی کاربران، ترافیک داخلی و نیم دیگر نیز ترافیک بین الملل است.

راه‌اندازی سایتی برای نمایش سرعت اپراتورها

وزیر ارتباطات همچنین از راه اندازی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها در آینده نزدیک خبر داد و گفت: سازمان تنظیم مقررات سایتی را راه‌اندازی کرده که بزودی رونمایی می‌شود و هر دو هفته یک بار میانگین کشوری سرعت اپراتورها را نشان می دهد تا همه مردم از آن اطلاع داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
اختلال
1404/07/09 - 13:44- آسیا

اختلال در پروازها و مراقبت‌های بهداشتی به دلیل قطع سراسری اینترنت در افغانستان

افغانستان در خاموشی سراسری اینترنت و قطع مخابرات سفرو رفت و سفرهای هوایی و مراقبت‌های پزشکی را مختل شدند.

هشدار
1404/07/09 - 13:22- تروریسم سایبری

هشدار اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد کلاهبرداری‌های دیپ‌فیک

واحد شناسایی بیومتریک اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کلاهبرداری‌های ویدیویی دیپ‌فیک تهدید سایبری بزرگی در سرزمین‌های اشغالی هستند.

نسل
1404/07/09 - 13:00- هوش مصنوعي

نسل جدید در برابر کلاهبرداری‌های فیشینگ آسیب‌پذیرتر است

تقریباً نیمی از کارمندان جهانی اعتراف کرده‌اند که در سال گذشته با یک پیام فیشینگ تعامل داشته‌اند.