about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

پلیس ملی هلند اعلام کرده که بسیار محتمل است که یک عامل تهدید تحت حمایت دولت پشت سرقت گسترده‌ی داده‌هایی باشد که هفته گذشته کشف شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در جریان این حمله، هکرهای ناشناس اطلاعات تماس مربوط به کار، شامل نام‌ها، آدرس‌های ایمیل، شماره‌های تلفن و اطلاعات خصوصی برخی از ۶۵ هزار افسر این سازمان را به سرقت بردند.

در بیانیه‌ای که اوایل این هفته منتشر شد، پلیس اعلام کرد که سرویس‌های اطلاعاتی محلی به آن‌ها اطلاع داده‌اند که کشور دیگری یا عاملانی که به نمایندگی از کشور دیگری عمل می‌کنند، ممکن است مسئول این حمله باشند.

جزئیات کمی در مورد این حادثه و تأثیر آن فاش شده است.

پلیس اعلام کرد:

برای جلوگیری از افزایش آگاهی مهاجمان و آسیب به تحقیقات، اطلاعات بیشتری در این زمان نمی‌توان ارائه کرد و همچنین اقدامات امنیتی قوی در پاسخ به این سرقت اعمال شده است.

آن‌ها همچنین اظهار داشتند:

افسران پلیس به صورت شبانه‌روزی برای جلوگیری از تهدیدات سایبری جدید و مقابله با آن‌ها و شناسایی مهاجمان کار می‌کنند.

دیوید ون ویل، وزیر دادگستری هلند، هفته گذشته بیان کرد که این حمله داده‌های خصوصی و تحقیقاتی پلیس را به خطر نینداخته است، اما مشخص نکرد که این سرقت چگونه ممکن است بر افسران مخفی تأثیر بگذارد.

سخنگوی پلیس به رسانه‌های محلی گفت که این حمله نگرانی زیادی در میان کارکنان ایجاد کرده است، چرا که آن‌ها در حال پرسیدن این هستند که چه اطلاعات خاصی درگیر شده و آیا اطلاعات بیشتری به سرقت رفته است یا خیر.

اتحادیه پلیس هلند این حمله را «یک کابوس» خوانده و تأکید کرده است که نیاز به حفاظت قوی از داده‌ها در نیروی پلیس به وضوح احساس شده است.

در حالی که تحقیقات در مورد این حادثه همچنان ادامه دارد، اما پلیس به کارکنان خود توصیه کرده که نسبت به برنامه‌های مشکوک، ایمیل‌های فیشینگ احتمالی و مشکلات ورود به دستگاه‌های خود احتیاط کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.