about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دولت ویتنام اعلام کرد به اسپیس ایکس اجازه می دهد سرویس اینترنت ماهواره ای استارلینک را به طور آزمایشی در این کشور راه اندازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، به گفته دولت هیچ محدودیتی بر مالکیت خارجی این سرویس در ویتنام وجود نخواهد داشت و همچنین بازه آزمایشی این پروژه تا پایان۲۰۳۰ میلادی است.

برخی تحلیلگران معتقدند ویتنام که اکنون به یک هاب صنعتی در جنوب شرقی آسیا تبدیل شده برای اجتناب از تعرفه های وارداتی آمریکا به استارلینک اجازه فعالیت داده است.

البته هنوز مشخص نیست اسپیس ایکس برای ارائه سرویس هایش در این کشور درخواستی ثبت کرده است یا خیر.

در بیانیه دولت نیز ذکر شده این شرکت آمریکایی اجازه دارد طرح های سرویس اینترنت ثابت و موبایل را در سراسر ویتنام و همچنین اینترنت در پروازهای هوایی را فراهم کند. همچنین دولت تصمیم گرفته در دوره آزمایشی ۶۰۰ هزار مشترک شرکت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.