about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

برخی از بانک‌های آمریکایی در حال بررسی ورود به عرصه ارزهای دیجیتال با استفاده از استیبل‌کوین مشترک هستند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، برخی از بزرگ‌ترین بانک‌های آمریکایی در حال بررسی این موضوع هستند که آیا برای انتشار یک استیبل‌کوین مشترک با یکدیگر همکاری کنند یا خیر.

 این گفتگوها بین بانک‌های جی‌پی مورگان، بانک آمریکا، سیتی‌گروپ، ولز فارگو و سایر بانک‌های تجاری بزرگ هستند. این مذاکرات در مراحل اولیه و مفهومی است و ممکن است تغییر کند.

 استیبل‌کوین‌ها، نوعی ارز دیجیتال هستند که برای حفظ ارزش ثابت طراحی شده و معمولاً به یک ارز فیات مانند دلار آمریکا وابسته است، معمولاً توسط معامله‌گران ارز دیجیتال برای جابه‌جایی وجوه بین توکن‌ها استفاده می‌شوند.

 برخی از بانک‌های منطقه‌ای و محلی آمریکا نیز در حال بررسی این موضوع هستند که آیا به دنبال یک کنسرسیوم جداگانه برای استیبل‌کوین باشند یا خیر.

 ترامپ قول داده است که «رئیس‌جمهور کریپتو» باشد و استفاده از آن را در ایالات متحده رواج دهد. او گفته است که از کریپتو حمایت می‌کند زیرا می‌تواند سیستم بانکی را بهبود بخشد و تسلط دلار را افزایش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.

اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.