about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

وزیر کشاورزی اسلواکی اعلام کرد که حمله سایبری به اداره ثبت زمین این کشور، بزرگ‌ترین حمله سایبری در تاریخ اسلواکی بوده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این حمله، اداره نقشه‌برداری، کارتوگرافی و ثبت زمین اسلواکی (UGKK) را هدف قرار داد که مسئول مدیریت داده‌های مربوط به زمین و املاک است.

در پی این حمله، سیستم‌های این اداره از کار افتاد و دفاتر فیزیکی آن روز سه‌شنبه به دلیل حمله‌ای که گفته می‌شود باج‌افزاری بوده، تعطیل شدند.

به گزارش رسانه‌های محلی، مهاجمان درخواست چندین میلیون یورو باج کرده‌اند.

ریچارد تاکاچ، وزیر کشاورزی اسلواکی، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که سیستم‌ها با استفاده از پشتیبان‌ها بازیابی شده و بازگردانده خواهند شد.

وی همچنین اطمینان داد که هیچ خطر تغییری یا انتقال جعلی داده‌های مالکیت وجود ندارد.

تاکاچ جزئیات بیشتری درباره این حمله ارائه نکرد و تنها به این موضوع اشاره کرد که شواهد قوی وجود دارد که این حمله از اوکراین منشاء گرفته است.

این حادثه در شرایطی رخ داده که تنش‌ها میان اسلواکی و اوکراین افزایش یافته است.

این تنش‌ها پس از تصمیم اوکراین برای تعلیق ترانزیت گاز روسیه از طریق خاک اسلواکی شدت گرفت.

اسلواکی هشدار داده است که این اقدام اوکراین می‌تواند پیامدهای اقتصادی شدیدی برای این کشور داشته باشد.

حزب ملی‌گرای اسلواکی (SNS) از وزیر امور خارجه خواسته است تا سفیر اوکراین را فراخوانده و درباره ادعای دخالت اوکراین در این حمله گفتگو کند.

اوکراین تاکنون به اتهامات مرتبط با این حمله سایبری واکنشی نشان نداده است.

در همین حال، گروهی از هکرها که وابستگی‌های آن‌ها نامشخص است، ادعا کرده‌اند که به آژانس روسریستر (Rosreestr) روسیه که مسئول مدیریت داده‌های املاک و زمین است، نفوذ کرده‌اند.

اگرچه روسریستر این ادعا را رد کرده، اما اعلام کرده است که این موضوع را بررسی می‌کند.

پاولینا پاولوا، متخصص سیاست سایبری از اسلواکی، اظهار داشت که بازگردانی کامل سیستم اداره ثبت زمین ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

وی افزود هنوز مشخص نیست که داده‌های پشتیبان اداره ثبت زمین تا چه حد کامل و قابل اطمینان هستند.

این حمله تأثیرات گسترده‌ای بر صنایعی که به داده‌های ثبت زمین وابسته هستند، داشته است.

پاولوا عنوان کرد:

بازارهای املاک و وام مسکن فلج شده‌اند، معاملات ملکی متوقف شده و خرید و فروش‌ها به تأخیر افتاده‌اند. همچنین برخی خدمات عمومی مرتبط، مانند صدور مجوزهای پارکینگ در براتیسلاوا، غیرقابل دسترسی شده‌اند.

بر اساس گزارش شرکت حقوقی کینستلار (Kinstellar)، این حمله ممکن است بر املاک و مستغلات، ادغام‌ها و اکتساب‌ها و معاملات بانکی یا مالی تأثیر بگذارد.

به دلیل تعطیلی اداره ثبت زمین، شهروندان قادر به دریافت مدارک قانونی اثبات مالکیت زمین یا املاک نیستند.

تمامی پرونده‌های جاری مربوط به املاک غیرمنقول مانند زمین، ساختمان‌ها، آپارتمان‌ها و مزارع به حالت تعلیق درآمده و امکان ارائه درخواست‌های جدید وجود ندارد.

حتی فرآیندهای بازیابی بدهی و دعاوی حقوقی نیز تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، زیرا طلبکاران نمی‌توانند دارایی بدهکاران را بررسی کنند.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که این حمله عملیات شهری و شهرداری‌ها را به شدت مختل کرده است.

بدون دسترسی به داده‌های ثبت زمین، شهرداری‌ها نمی‌توانند خدمات ضروری را ارائه دهند یا الزامات قانونی را برآورده کنند.

در براتیسلاوا، این حمله بر سیستم پارکینگ تأثیر گذاشته و به‌ویژه، صدور خودکار کارت‌های پارکینگ و تمدید اعتبار آن‌ها را مختل کرده است.

مقامات محلی اعلام کرده‌اند که تحقیقات درباره این حمله ادامه دارد و انتظار می‌رود جزئیات بیشتری در آینده منتشر شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/05/27 - 09:05- آمریکا

آغاز رزمایش مشترک تابستانی کره جنوبی و آمریکا

کره جنوبی و ایالات متحده روز دوشنبه رزمایش سالانه مشترک خود را برای تقویت آمادگی دفاعی در برابر تهدیدهای کره شمالی آغاز کردند، در حالی که حدود نیمی از تمرینات میدانی به ماه آینده موکول شده است.

ضبط
1404/05/27 - 08:58- آمریکا

ضبط ۲.۸ میلیون دلار رمزارز در تگزاس

ماموران اف‌بی‌آی در تگزاس در جریان تحقیق درباره یک مظنون به کلاهبرداری رایانه‌ای و پول‌شویی که به کشف میلیون‌ها دلار دارایی منجر شد، دخالت داشتند.

درآمد
1404/05/27 - 08:52- جرم سایبری

درآمد 4 میلیون دلاری امپراتوری بدافزار در پاکستان

مجرمان سایبری پاکستانی با عملیاتی مرتبط دانسته شده‌اند که بدافزارهای سرقت اطلاعات را در پوشش نرم‌افزارهای کرک‌شده توزیع می‌کردند و طی پنج سال میلیون‌ها دلار درآمد کسب کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.