about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نخست‌وزیر استرالیا مبارزه شرکت ایکس را با حذف پست‌های مخرب،غیرعادی توصیف کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،آنتونی آلبانیز، نخست وزیر استرالیا، تصمیم پلتفرم شبکه اجتماعی ایکس برای به چالش کشیدن حکم تنظیم‌کننده سایبری برای حذف برخی پست‌ها در مورد حمله به یک اسقف در سیدنی را غیرعادی توصیف کرد. 
 

پلیس یک نوجوان 16 ساله را به جرم تروریستی در حمله به یک اسقف کلیسای آشوری متهم کرده است. ویدئوهایی از صحنه حادثه،مهاجم را نشان می‌داد که به خاطر توهین به اسلام بر سر اسقف فریاد می‌زد.
 

آلبانیز از پخش تصاویر خشونت آمیز انتقاد کرد و گفت که برخی از محتوای رسانه های اجتماعی، درد بسیاری از مردم را تشدید می کند.
 

آلبانیز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: 
 

من این را غیرعادی می‌دانم که شرکت ایکس تصمیم به تبعیت نکرد و تلاش می‌کند تا کار خود را توجیه کند.این حکم شامل آزادی بیان نمی شود.
 این پست ها در مورد پیامدهای خطرناکی است که می تواند هر لحظه در جوامع رخ دهد.
 

کمیسر امنیت الکترونیک استرالیا به شرکت ایکس دستور داده است تا پست های خاصی را در استرالیا که در مورد حمله اخیر علیه یک اسقف مسیحی است، حذف کند. 
 

اما شرکت ایکس پاسخ داد که تنظیم‌کننده هیچ اختیاری برای دیکته کردن محتوایی که کاربرانش می‌توانند در سطح جهانی ببینند، ندارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
مزایای
1404/08/22 - 12:57- هوش مصنوعي

مزایای نابرابر هوش مصنوعی در کشورهای جهان

پذیرش جهانی هوش مصنوعی به‌سرعت در حال افزایش است، اما مزایای آن همچنان نابرابر است.

رونمایی
1404/08/22 - 12:32- هوش مصنوعي

رونمایی از پلتفرم هوش مصنوعی در تلویزیون‌های سامسونگ

شرکت سامسونگ از یک پلتفرم هوش مصنوعی برای تبدیل تلویزیون به یک هاب خانگی متصل رونمایی کرد.

رونمایی
1404/08/22 - 12:04- هوش مصنوعي

رونمایی از دو نیمه‌رسانای جدید توسط بایدو

شرکت بایدو از دو نیمه‌رسانای جدید خود برای هوش مصنوعی رونمایی کرد.