about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کاخ کرملین اعلام کرد که اتهامات فرانسه علیه پاول دوروف نیازمند شواهد جدی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،کاخ کرملین اعلام کرد که اتهامات فرانسه علیه پاول دوروف، رئیس تلگرام، تلاشی برای محدود کردن آزادی ارتباطات تلقی می‌شود، مگر اینکه شواهد جدی و حقیقی وجود داشته باشد.

دادستان فرانسوی قبلاً اعلام کرده بود که دوروف، میلیاردر روسی الاصل در تعطیلات آخر هفته در فرانسه به عنوان بخشی از تحقیقات درباره جرایم مربوط به تصاویر سوء استفاده جنسی از کودکان، قاچاق مواد مخدر و معاملات کلاهبرداری در این پلتفرم دستگیر شده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین گفت :

روسیه آماده است تا با توجه به تابعیت دوروف، تمام کمک های لازم را ارائه کند، اما تابعیت فرانسوی دوروف شرایط را پیچیده کرده است. دوروف همچنین دارای پاسپورت امارات است.

روسیه قبلاً سعی کرده بود تلگرام را مسدود کند و چندین بار این شرکت را به دلیل حذف نکردن محتوای غیرقانونی آن جریمه کرده بود.

 پسکوف در ادامه افزود :

 پرونده دوروف می تواند به عنوان ترساندن رئیس یک شرکت بزرگ تلقی شود و اظهارات امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه مبنی بر اینکه هیچ انگیزه سیاسی در بازداشت دوروف وجود نداشته است را مورد تردید قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.