about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

وادارکردن گوگل به فروش مرورگر کروم

مجریان ضد انحصار ایالات متحده در واشنگتن به دنبال وادارکردن گوگل به فروش مرورگر کروم هستند.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مجریان ضد انحصار ایالات متحده در واشنگتن به دنبال وادارکردن گوگل به فروش مرورگر کروم هستند و این غول فناوری با یک محاکمه تاریخی روبرو خواهد شد.

 این اقدام به‌عنوان بخشی از تلاش برای بازگرداندن رقابت به بازار برای موتورهای جستجوی آنلاین است. وزارت دادگستری ایالات متحده امیدوار است که از گسترش سلطه گوگل به هوش مصنوعی جلوگیری کند.

 دیوید دالکویست، وکیل دادگستری آمریکا گفت: 

 مقامات وزارت دادگستری در دادگاه حضور داشتند تا نشان دهند، این پرونده که در زمان ترامپ آغاز شد و در زمان بایدن پیش رفت، از حمایت کامل وزارت دادگستری در گذشته و حال برخوردار است.

 گوگل قصد دارد به‌حکم نهایی این پرونده اعتراض کند.

 وزارت دادگستری آمریکا و ائتلافی متشکل از ۳۸ دادستان کل ایالتی، اقدامات گسترده‌ای را پیشنهاد داده‌اند که برای باز کردن سریع بازار جستجو و ورود رقبای جدید طراحی شده است.

 پیشنهادهای آنها شامل پایان‌دادن به قراردادهای انحصاری است که در آن گوگل سالانه میلیاردها دلار به اپل و سایر فروشندگان دستگاه می‌پردازد تا گوگل را به موتور جستجوی پیش‌فرض تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند خود تبدیل کند.

 گوگل همچنین باید مجوز نتایج جستجو را به رقبا بدهد و درصورتی‌که راه‌حل‌های دیگر نتواند رقابت را احیا کند، سیستم‌عامل تلفن همراه اندروید خود را به فروش خواهد رساند.

 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/03/26 - 08:41- تروریسم سایبری

افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی

شرکت امنیت سایبری رادوِر از افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی از زمان حمله به ایران خبر داد.

مدیرعامل
1404/03/25 - 16:21- هوش مصنوعي

مدیرعامل انویدیا: زبان برنامه‌نویسی جدید، زبان انسانی است

جنسن هوانگ اعلام کرد که هوش مصنوعی با فراهم‌کردن امکان برنامه‌نویسی با استفاده از زبان انسانی، در حال هموارکردن عرصه فناوری است.

پذیرش
1404/03/25 - 14:44- هوش مصنوعي

پذیرش هوش مصنوعی توسط بخش بهداشت و درمان بریتانیا

بخش بهداشت و درمان بریتانیا هوش مصنوعی را پذیرفته است؛ اما زیرساخت‌های آن همچنان قدیمی است.