about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تعویق در عرضه حالت صوتی در چت جی پی تی

شرکت اُپن اِی آی ،عرضه حالت صوتی در چت جی پی تی را به تعویق انداخت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) سازنده چت جی پی تی (ChatGPT) اعلام کرد که به دلیل مشکلات فنی، انتشار قابلیت حالت صوتی (Voice Mode)را یک ماه به تعویق انداخته است. 

این شرکت در ابتدا قصد داشت در اواخر ماه ژوئن تجربه مکالمه صوتی واقعی را برای گروه کوچکی از کاربران چت جی پی تی پلاس (ChatGPT Plus) ارائه کند، اما اعلام کرد که به دلیل استاندارد راه‌اندازی به زمان نیاز دارد.

شرکت اُپن اِی آی طی پستی گفت: 

ما در حال بهبود توانایی مدل برای شناسایی و امتناع از محتوای خاص هستیم. ما همچنین در حال کار بر روی بهبود تجربه کاربر و آماده سازی زیرساخت های خود و حفظ پاسخ در زمان واقعی هستیم.این ویژگی ابتدا برای گروه کوچکی از کاربران برای جمع‌آوری بازخورد منتشر می‌شود و در پاییز در دسترس همه کاربران پلاس قرار می‌گیرد.

شرکت اُپن اِی آی همچنین در حال کار بر روی ارائه قابلیت‌های جدید ویدیو و اشتراک‌گذاری می باشد. 

در ماه می، این شرکت اعلام کرد که یک مدل هوش مصنوعی جدید به نام GPT-4o را منتشر خواهد کرد که قادر به مکالمه صوتی واقعی و قادر به تعامل بین متن و تصویر است.

قابلیت‌های صوتی جدید،کاربران را قادر می‌سازد تا با چت جی پی تی صحبت و پاسخ‌های بلادرنگ را بدون تأخیر دریافت کنند .

 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.