about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

ژاپن قصد دارد برای کاهش وابستگی به خدمات شرکت‌های خارجی، استارت‌آپ‌های داخلی امنیت سایبری را توسعه دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری کیودو (Kyodo) گفت که دولت ژاپن برای کاهش وابستگی به خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های خارجی، تشویق به رشد صنعت امنیت سایبری داخلی را آغاز خواهد کرد.

وزارت صنعت ژاپن اوایل ماه مارس امسال اعلام کرد که به عنوان بخشی از برنامه‌ای که در سال مالی آغاز می‌شود، دولت قصد دارد فروش سالانه امنیت سایبری داخلی را طی 10 سال به بیش از 3 تریلیون ین (20.2 میلیارد دلار) برساند که از 900 میلیارد ین فعلی افزایش یافته است.

مصرف کنندگان ژاپنی در درجه اول نرم‌افزار آنتی‌ویروس و سایر خدمات امنیت سایبری شرکت‌های بین‌المللی را به دلیل سوابق و قیمت‌گذاری آنها نسبت به گزینه‌های داخلی انتخاب می‌کنند.

با این حال، وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن تأکید کرد که توسعه قابلیت‌های داخلی برای ارزیابی تهدیدات و ایجاد محصولاتی که بتواند آسیب‌های حملات سایبری را کاهش دهد، امری ضروری است.

کارشناسان معتقدند که هدف دولت ژاپن، تقویت صنعت امنیت سایبری داخلی با عقد قرارداد با استارت‌آپ‌های محلی به منظور ارائه خدمات و محصولات برای ادارات دولتی و سازمان‌دهی مسابقات با هدف ترویج تحقیق و توسعه است.
 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.