about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: آمارها نشان دهنده این است که توسعه‌دهندگان فیلترشکن‌ها عمدتاً در خارج از کشور مستقر هستند و حمایت مالی آن‌ها از طریق سیستم‌های اطلاعاتی خارجی تأمین می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، رسول جلیلی در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به هزینه فیلترشکن‌ها اظهار کرد: آمارها نشان دهنده این است که توسعه‌دهندگان فیلترشکن‌ها عمدتاً در خارج از کشور مستقر هستند و حمایت مالی آن‌ها از طریق سیستم‌های اطلاعاتی خارجی تأمین می‌شود. این ابزارها به‌طور مداوم به‌روزرسانی می‌شوند تا با نیازهای روزمره کاربران سازگار باشند.

وی ادامه داد: اما موضوع این است که عملاً امکان متوقف کردن کامل این ابزارها وجود ندارد. دلیل این موضوع آن است که فیلترشکن‌ها در پلتفرم‌هایی مانند گوگل ادغام می‌شوند. نمی‌توانیم موتور جستجوی گوگل را حتی برای لحظه‌ای از دسترس مردم خارج کنیم.

جلیلی در پاسخ به این سوال که چرا تا به حال نتوانسته‌ایم یک موتور جستجوی داخلی قوی داشته باشیم که جایگزین گوگل شود، عنوان کرد: این موضوع، از جمله کوتاهی‌های ما بوده است. ما تاکنون در توسعه یک موتور جستجوی داخلی قدرتمند که بتواند در سطح گوگل رقابت کند، موفق نبوده‌ایم.

وی افزود: ایجاد چنین سیستمی به دلایل مختلف از جمله پیچیدگی فنی و محدودیت‌های زیرساختی در حال حاضر برای ما امکان‌پذیر نیست.

عضو شورای عالی فضای مجازی بیان کرد: اما در برخی موارد موفق بوده‌ایم. به عنوان مثال، نرم‌افزار «نشان» را جایگزین «ویز» کرده‌ایم و برخی از خدمات «آمازون» را با سرویس‌های داخلی باکیفیت جایگزین نموده‌ایم. همچنین، «آپارات» به‌عنوان جایگزینی برای «یوتیوب» عملکرد خوبی داشته و مورد رضایت مردم قرار گرفته است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.