about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دولت اندونزی و سازمان‌های جامعه مدنی در حال توسعه ابزاری برای تشخیص دیپ‌فیک هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دولت اندونزی در حال همکاری با سازمان‌های جامعه مدنی (CSO) برای توسعه ابزاری با هدف شناسایی محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

بونیفاسیوس واهیو پوجیانتو (Bonifasius Wahyu Pudjianto)، رئیس آژانس توسعه منابع انسانی (BPSDM) در وزارت ارتباطات و امور دیجیتال اندونزی، این طرح ابتکاری را مطرح کرد.

وی گفت که این تلاش با هدف مقابله با سوءاستفاده روزافزون از هوش مصنوعی (AI) انجام می‌شود که می‌تواند به طور بالقوه به عموم مردم آسیب برساند.

پوجیانتو با اشاره به اینکه یکی از مشارکت‌کنندگان، انجمن مبارزه با افترا اندونزی (مافیندو) است، اظهار داشت:

«سازمان‌های جامعه مدنی ابزاری ایجاد کرده‌اند که به زودی راه‌اندازی خواهد شد. این ابزار به کاربران امکان می‌دهد نه تنها متن، بلکه ویدیو، تصاویر و محتوای صوتی را نیز تأیید کنند. انتظار می‌رود این امر به عموم مردم کمک کند تا حقیقت پشت محتوای دیجیتال را کشف کنند.»

علاوه بر توسعه ابزارهای تأیید، دولت همچنین بر آموزش عمومی، به ویژه برای تولیدکنندگان محتوا، در مورد اخلاق دیجیتال تمرکز دارد.

پوجیانتو بر اهمیت شفافیت تأکید کرد و از تولیدکنندگان محتوا خواست تا به وضوح مشخص کنند که آیا محتوای آنها با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده است یا خیر.

وی خاطرنشان کرد:

«تولیدکنندگان محتوا باید یک برچسب یا سلب مسئولیت درج کنند که مشخص کند آیا محتوای آنها توسط هوش مصنوعی تولید شده یا اصلی است. این امر برای کمک به عموم در تشخیص بین محتوای واقعی و مصنوعی بسیار مهم است. اندونزی در حال حاضر فاقد مقررات خاصی برای استفاده و نظارت بر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، از جمله دیپ فیک، است.»

با این حال، بحث در مورد چنین مقرراتی در نقشه راه ملی هوش مصنوعی که هنوز در حال توسعه است، گنجانده خواهد شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1404/08/28 - 11:53- آسیا

دستگیری هکر روسی در تایلند

به گفته کارشناسان، مظنون روسی دستگیر شده در تایلند ظاهراً با گروه «Void Blizzard» مرتبط است.

توقف
1404/08/28 - 11:28- آمریکا

توقف فروش اطلاعات سفر شهروندان به نهادهای دولتی آمریکا

یک شرکت دلال داده که متعلق به چندین شرکت بزرگ هواپیمایی است، اعلام کرد طی هفته‌های آینده فروش صدها میلیون رکورد مربوط به سفر مشتریان به نهادهای دولتی را متوقف خواهد کرد.

حضور
1404/08/28 - 11:15- هوش مصنوعي

حضور کره جنوبی در پروژه مرکز داده هوش مصنوعی امارات

کره جنوبی با پیوستن به پروژه مرکز داده هوش مصنوعی استارگیت امارات موافقت کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.