about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

قرار است شرکت اوپن اِی آی مبلغ ۱۰ میلیارد دلار برای تراشه‌های هوش مصنوعی برودکام هزینه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت اوپن اِی آی سفارشی ۱۰ میلیارددلاری به شرکت برودکام (Broadcom)برای تولید انبوه تراشه‌های هوش مصنوعی ارائه داده است که قرار است در سال ۲۰۲۶ تکمیل شود. 

 این اقدام به کاهش وابستگی شرکت اوپن اِی آی به انویدیا، تأمین‌کننده اصلی آن، کمک خواهد کرد.

سم آلتمن اخیراً گفته است که اوپن اِی آی تا پایان سال ۲۰۲۵ از بیش از ۱ میلیون پردازنده گرافیکی استفاده خواهد کرد و این امر نشان‌دهنده تقاضای فزاینده این شرکت برای قدرت محاسباتی است. 

همچنین انتظار می‌رود هوش مصنوعی xAI، پردازنده‌های گرافیکی Nvidia Hopper آن را دوبرابر کرده و به حدود 200 هزار تراشه برساند.

شرکت برودکام در آخرین گزارش مالی خود، بدون ذکر نام خریدار، سفارش بزرگ تراشه سفارشی را تأیید کرد. 

درآمد هوش مصنوعی این شرکت با ۶۳ درصد افزایش به ۵.۲ میلیارد دلار، فروش تراشه با ۵۷ درصد افزایش به ۹.۱ میلیارد دلار و سهام آن تقریباً ۵ درصد افزایش یافت.

انتظار می‌رود این سفارش جدید برای استفاده داخلی باشد تا مشتریان خارجی.

 ناظران صنعت معتقدند که تصمیم اوپن اِی آی نشان‌دهنده یک تغییر استراتژیک است که به سازنده چت جی‌پی‌تی اجازه می‌دهد تا ضمن تنوع‌بخشی فراتر از انویدیا، منابع لازم برای توسعه هوش مصنوعی خود را تأمین کند. 

منبع:

تازه ترین ها
تکامل
1404/07/30 - 06:32- امنیت وب

تکامل بدافزارهای هکرهای روس در کپچاهای من ربات نیستم

گروه اطلاعات تهدید گوگل ادعا کرد که هکرهای روسی بدافزارهایی را تکامل می‌دهند که در کپچاهای «من ربات نیستم» قرار می‌گیرند.

هشدار
1404/07/30 - 06:14- آسیب پذیری

هشدار تی‌پی لینک درمورد آسیب‌پذیری تزریق فرمان

تی‌پی‌لینک در مورد نقص حیاتی و آسیب‌پذیری تزریق فرمان در دروازه‌های «Omada» هشدار داد.

راه‌اندازی
1404/07/29 - 22:16- آسیا

راه‌اندازی آزمایشگاه امنیت سایبری در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین، آزمایشگاه امنیت سایبری را راه‌اندازی کرد.