about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

توافق تجاری آمریکا با هند در ۱۹ مقوله

آمریکا به دنبال توافق تجاری با هند در زمینه تجارت الکترونیک، محصولات کشاورزی و ذخیره‌سازی داده‌ها است.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، توافق تجاری بین آمریکا و هند، ۱۹ مقوله از جمله دسترسی بیشتر به بازار برای کالاهای کشاورزی، تجارت الکترونیک، ذخیره‌سازی داده‌ها و مواد معدنی حیاتی را پوشش خواهد داد.

 این اقدام، اولین گام به‌سوی توافقی است که ممکن است به هند کمک کند تا از تعرفه‌های بالاتر بر کالاهای خود اجتناب کند.

 این توافق پس از دیداری در ۲۱ آوریل ۲۰۲۵ بین جی. دی. ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده و نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند حاصل شد.

 انتظار می‌رود مذاکرات، به‌ویژه در مورد کاهش تعرفه‌ها بر محصولات کشاورزی ایالات متحده که با مقاومت کشاورزان هندی مواجه است، چالش‌برانگیز باشد.

 مذاکرات همچنین به سیاست محلی‌سازی داده‌های هند و مقرراتی که شرکت‌های فناوری آمریکایی مانند گوگل و آمازون را تحت تأثیر قرار می‌دهد، خواهد پرداخت.

 تجارت بین دو کشور سال گذشته به ۱۲۷.۶ میلیارد دلار آمریکا رسید و هر دو طرف قصد دارند این رقم را تا سال ۲۰۳۰ به ۵۰۰ میلیارد دلار آمریکا افزایش دهند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.