about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

رژیم صهیونیستی و آلمان در تحقیقات امنیت سایبری برای تأسیسات انرژی سرمایه‌گذاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت انرژی و زیرساخت رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسرائیل و آلمان برای سرمایه‌گذاری مشترک 2 میلیون یورویی (2.15 میلیون دلار) به منظور ترویج تحقیقات امنیت سایبری برای زیرساخت‌های انرژی توافق کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است که طرف اسرائیلی و وزارت آموزش و تحقیقات آلمان هر کدام یک میلیون یورو برای تحقیقات سایبری و دیجیتالی کمک خواهند کرد.

به عنوان بخشی از این همکاری، محققان از دانشگاه‌های پیشرو از هر 2 طرف در توسعه روش‌های جدید برای مقابله با تهدیدات سایبری رو به رشد در بخش انرژی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

الی کوهن (Eli Cohen)، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی اظهار داشت :

«تخصص تحقیقات اسرائیل و آلمان در امنیت سایبری تا حد زیادی به امنیت زیرساخت‌های حیاتی در جهان کمک می‌کند و راه را برای آینده امن‌تری برای همه هموار می‌کند.»

در این بیانیه تأکید شده است که سیستم‌های انرژی جهانی در سال‌های اخیر به دلیل تمرکززدایی سیستم‌های انرژی، دیجیتالی شدن سریع را تجربه کرده‌اند. در حالیکه این روند مزایایی را برای مشاغل و مصرف کنندگان به ارمغان آورده، اما خطر حملات سایبری، به ویژه هدف قرار دادن شبکه‌های برق، گاز و نفت را نیز افزایش داده است.

کارشناسان معتقدند که انعطاف‌پذیری زیرساخت‌های انرژی به دلیل افزایش تهدیدات حملات سایبری مانند قطعی گسترده برق، جاسوسی یا اخاذی از اپراتورهای شبکه به عنوان یک نگرانی بزرگ ظاهر شده است. مقامات اسرائیلی و آلمانی عنوان کردند که حملات سایبری می‌تواند منجر به از دست دادن کنترل تأسیسات و فرآیندهای سیستم‌های برق و اختلالات گسترده خدمات و حتی آسیب فیزیکی شود.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/05/27 - 09:05- آمریکا

آغاز رزمایش مشترک تابستانی کره جنوبی و آمریکا

کره جنوبی و ایالات متحده روز دوشنبه رزمایش سالانه مشترک خود را برای تقویت آمادگی دفاعی در برابر تهدیدهای کره شمالی آغاز کردند، در حالی که حدود نیمی از تمرینات میدانی به ماه آینده موکول شده است.

ضبط
1404/05/27 - 08:58- آمریکا

ضبط ۲.۸ میلیون دلار رمزارز در تگزاس

ماموران اف‌بی‌آی در تگزاس در جریان تحقیق درباره یک مظنون به کلاهبرداری رایانه‌ای و پول‌شویی که به کشف میلیون‌ها دلار دارایی منجر شد، دخالت داشتند.

درآمد
1404/05/27 - 08:52- جرم سایبری

درآمد 4 میلیون دلاری امپراتوری بدافزار در پاکستان

مجرمان سایبری پاکستانی با عملیاتی مرتبط دانسته شده‌اند که بدافزارهای سرقت اطلاعات را در پوشش نرم‌افزارهای کرک‌شده توزیع می‌کردند و طی پنج سال میلیون‌ها دلار درآمد کسب کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.