about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

رئیس‌جمهور برزیل، «لوییز ایناسیو لولا داسیلوا»، قانونی را امضا کرد که بر اساس آن، ارائه‌دهندگان خدمات دیجیتال موظف به احراز هویت سنی کاربران و پایبندی به الزامات سختگیرانه جدید در زمینه حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی کودکان و نوجوانان می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این قانون که ECA دیجیتال نام گرفته است، شرکت‌های فناوری را ملزم می‌کند «اقدامات معقولی» برای جلوگیری از دسترسی کاربران خردسال به محتوای حاوی خشونت، مطالب جنسی، استثمار جنسی، مواد مخدر یا قمار، و همچنین محتوایی که به خودآزاری تشویق می‌کند، اتخاذ کنند.

بر اساس این قانون، باید از سازوکارهای «قابل اعتماد» برای احراز سن کاربران خدمات دیجیتال دارای محتوای نامناسب استفاده شود تا اطمینان حاصل شود که آنها بالای ۱۸ سال سن دارند.

دیگر «خوداظهاری» به‌عنوان روش کافی پذیرفته نیست.

همچنین شرکت‌های فناوری موظف‌اند «سازوکار نظارت والدین» ایجاد کنند تا بزرگسالان بتوانند «استفاده از خدمات، محتوای قابل دسترسی و پردازش داده‌های شخصی انجام‌شده» را محدود و مدیریت کنند.

طبق این قانون، پلتفرم‌ها اجازه ندارند داده‌های شخصی کودکان را به‌گونه‌ای پردازش کنند که ناقض حریم خصوصی آنها باشد یا از این داده‌ها برای تبلیغات هدفمند استفاده کنند.

این اقدام که قانون مصوب سال ۱۹۹۰ را دگرگون می‌کند، از ماه مارس اجرایی خواهد شد.

هه یونگ هان، پژوهشگر حقوق کودکان و فناوری در سازمان دیدبان حقوق بشر، در بیانیه‌ای اعلام کرد:

برزیل به‌عنوان نخستین کشور در آمریکای لاتین قدمی اساسی در تصویب قانونی ویژه برای حفاظت از حریم خصوصی و ایمنی آنلاین کودکان برداشته است.

دیدبان حقوق بشر در ژوئن ۲۰۲۴ گزارش داده بود که عکس‌های شخصی متعلق به کودکان برزیلی برای ایجاد سیستم‌های هوش مصنوعی مورد استفاده قرار گرفته و به تصاویر ساختگی (دیپ‌فیک) از کودک‌آزاری تبدیل شده‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/06/29 - 17:59- هوش مصنوعي

همکاری انویدیا و اینتل جهت توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی

انویدیا و اینتل از همکاری ۵ میلیارددلاری جهت توسعه مشترک زیرساخت‌های هوش مصنوعی خبر دادند.

جمع‌آوری
1404/06/29 - 16:35- آمریکا

جمع‌آوری غیرمجاز داده‌های کودکان توسط یوتیوبر معروف

یک گروه ناظر صنعتی اعلام کرد یوتیوبر مشهور مستر بیست بدون دریافت رضایت والدین اقدام به جمع‌آوری داده‌های کودکان کرده است.

حمله
1404/06/29 - 16:28- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت هواپیمایی منطقه‌ای روسیه

شرکت هواپیمایی منطقه‌ای «کراس‌آویا» روز پنج‌شنبه اعلام کرد که برخی از خدمات دیجیتال آن به‌دلیل نقص سیستمی دچار اختلال شده است.