about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

چین با تشدید رقابت جهانی فناوری، کارگروه استانداردهای هوش مصنوعی را تشکیل می‌دهد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، وزارت صنعت چین اعلام کرد یک کارگروه فنی استانداردسازی هوش مصنوعی با تمرکز بر توسعه استانداردهای صنعت در حوزه‌هایی مانند مدل‌های زبانی بزرگ و ارزیابی ریسک هوش مصنوعی تشکیل خواهد داد.

 این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کارگروه ۴۱ نفره شامل نمایندگانی از شرکت بایدو و مؤسسات دانشگاهی پیشرو مانند دانشگاه پکن است.

 پکن در بحبوحه نگرانی‌های جهانی در مورد ایمنی و پیامدهای اخلاقی، در تلاش است تا بین تنظیم بخش هوش مصنوعی که به‌سرعت درحال‌رشد است و ترویج توسعه آن تعادل ایجاد کند.

 چین در مقایسه با رویکرد اولیه خود در بخش‌های اینترنت تلفن همراه و تجارت الکترونیک، موضع نظارتی فعال‌تری در مورد هوش مصنوعی اتخاذ کرده است.

 سال گذشته، مقامات چینی چندین ماه طول کشید تا چت‌بات‌های عمومی را تأیید کنند، حتی زمانی که شرکت‌های داخلی محصولاتی قابل‌مقایسه با چت‌بات‌های شرکت اوپن اِی آی (OpenAI)توسعه دادند.

 تلاش چین برای استانداردهای هوش مصنوعی در حالی صورت می‌گیرد که رقابت جهانی در این بخش شدت گرفته و کشورها برای نفوذ بر چارچوب‌های فنی رقابت می‌کنند.

 گزارش اخیر مؤسسه امور بین‌الملل فنلاند نشان می‌دهد که چین قصد دارد خود را به‌عنوان یک استاندارد ساز در حوزه هوش مصنوعی مطرح کند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.