about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

سنگاپور سیستم هوش مصنوعی را برای تشخیص سریع‌تر بیماری‌های قلبی در بیمارستان‌های دولتی آزمایش کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مرکز ملی قلب سنگاپور (NHCS) یک سیستم هوش مصنوعی (AI) را در 3 بیمارستان دولتی با هدف کاهش قابل توجه زمان مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل اسکن قلب و امکان تشخیص سریع‌تر بیماری عروق کرونر قلب به صورت آزمایشی اجرا خواهد کرد.

لوهندران باسکاران (Lohendran Baskaran)، مشاور ارشد مرکز ملی قلب سنگاپور، به رسانه‌ها گفت که با استفاده از سیستم هوش مصنوعی، تفسیر اسکن‌های تصویربرداری قلبی و ارزیابی خطر بیماری عروق کرونر قلب کمتر از 10 دقیقه طول خواهد کشید، فرآیندی که در حال حاضر توسط رادیوگرافیست‌ها و متخصصان قلب 2 تا 4 ساعت طول می‌کشد.

وی افزود که در محیط‌های کنترل‌شده، هوش مصنوعی محدوده دقتی بین 85 تا 99 درصد را نشان داده و آزمایش یک ساله آینده، عملکرد سیستم را در محیط‌های بالینی دنیای واقعی ارزیابی خواهد کرد.

این سیستم که «آنالیزور ضایعه قلبی سنگاپور» نام دارد، قرار است در 3 ماهه سوم سال 2025 آزمایش‌های خود را آغاز کند.

بیماری عروق کرونر قلب علت اصلی مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در سنگاپور است. طبق گزارش رسانه‌های محلی، در سال ۲۰۲۳، ۸۳۱۱ نفر در این کشور بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی جان خود را از دست دادند که تقریباً ۳۰ درصد از کل مرگ و میرها در آن سال را تشکیل می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.