about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

مقامات ارشد اطلاعاتی روز دوشنبه گفتند که عوامل خارجی که به دنبال تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هستند، «از نزدیک» آشفتگی‌های اخیر در مسیر کمپین را زیر نظر دارند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، به گفته این مقامات، عوامل خارجی احتمالاً از این فرصت برای امتحان تاکتیک‌های جدید برای تضعیف اعتماد به انتخابات استفاده خواهند کرد.

سیستم سیاسی آمریکا از زمان به‌روزرسانی اخیر مقامات درباره تلاش‌های نفوذ خارجی، چندین رویداد تکان‌دهنده را تجربه کرده است.

این رویدادها شامل تلاش ناموفق برای ترور رئیس‌جمهور سابق دونالد ترامپ، تصمیم رئیس‌جمهور جو بایدن برای عدم شرکت در انتخابات و نامزدی احتمالی کامالا هریس به‌عنوان نامزد حزب دموکرات است.

با این حال، تاکنون دولت‌های خارجی که قصد دارند فرآیند انتخاباتی کشور را تضعیف کنند، به این تغییرات واکنش نشان نداده‌اند.

هنوز مشخص نیست که آیا آن‌ها در حال طراحی رویکردهای جدید هستند یا اقدامات اخیر آن‌ها هنوز کشف نشده است.

یک مقام دفتر مدیر اطلاعات ملی در یک جلسه توجیهی خبری بیان کرد:

پاسخ کوتاه این است که برای نظر دادن خیلی زود است. به‌طور کلی، مدتی طول می‌کشد تا عوامل نفوذی روایت‌ها را تدوین و اجرایی کنند. این موضوع به‌ویژه با واکنش به رویدادهای کوچک‌تر در طول دوره کمپین، به‌جای تغییرات خود کمپین، تفاوت دارد. این گروه های عملیاتی در هفته‌های آینده تاکتیک‌های خود را تنظیم خواهند کرد. ما معتقدیم که تغییر در موضوعات نفوذی احتمال بیشتری نسبت به تغییر در استراتژی‌های بزرگتر یا ترجیحات آنها دارد.

اگرچه مقامات صریحاً این موضوع را بیان نکردند، اما این بدان معناست که مسکو، که دفتر رئیس اطلاعات ملی آن را «تهدید برجسته» برای انتخابات آمریکا خوانده است، همچنان احتمالاً به حمایت از ترامپ ادامه خواهد داد.

این بینش جدید که تقریباً ۱۰۰ روز پیش از حضور رای‌دهندگان در پای صندوق‌ها به اشتراک گذاشته شد، در همان روزی منتشر شد که دفتر رئیس اطلاعات ملی به‌روزرسانی امنیت انتخاباتی را منتشر کرد.

این به‌روزرسانی نشان می‌دهد که چگونه عوامل نفوذی این کار را به شرکت‌های تجاری برون‌سپاری می‌کنند و آمریکایی‌ها را برای جعل روایات خود به‌کار می‌گیرند تا آن‌ها را معتبرتر جلوه دهند.

دفتر رئیس اطلاعات ملی مدعی شد که از زمان به‌روزرسانی قبلی، جامعه مخفی شاهد تلاش ایران برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست‌جمهوری بوده است، احتمالاً به این دلیل که رهبران ایرانی می‌خواهند از نتیجه‌ای که به افزایش تنش‌ها با آمریکا منجر می‌شود، جلوگیری کنند.

بنا بر ادعای این مقام، ترجیح تهران برای دفتر ریاست‌جمهوری بر این "منافع اساسی" متمرکز است.

اگرچه این مقام نامی از بایدن نبرد، اما متذکر شد که رویکرد ایران شبیه به چرخه انتخابات ۲۰۲۰ است.

یک ارزیابی جامعه اطلاعاتی از آن انتخابات نشان داد که تهران به‌طور مخفیانه در تلاش بوده تا از انتخاب مجدد ترامپ جلوگیری کند؛ بدون اینکه به‌طور مستقیم از رقبای او حمایت کند.

دفتر رئیس اطلاعات ملی در ادامه مدعی شد که ایران به شبکه گسترده‌ای از شخصیت‌های آنلاین و کارخانه‌های تبلیغاتی متکی است تا اطلاعات نادرست را منتشر کند و به‌ویژه در تشدید تنش‌ها با درگیری رژیم صهیونیستی و غزه فعال بوده‌اند.

با این حال، این مقام که از اظهار نظر در مورد میزان این تلاش‌ها خودداری کرد، خطاب به خبرنگاران اظهار کرد:

بیشتر فعالیت‌هایی که از عوامل نفوذی ایران مشاهده می‌کنیم، همچنان بر ایجاد آشوب و تفرقه در ایالات متحده متمرکز است.

اگرچه جامعه اطلاعاتی، اقدامات عوامل خارجی برای جلوگیری از برگزاری انتخابات در آمریکا را مشاهده نکرده است، اما مقامات شاهد تلاش‌هایی برای اسکن شبکه‌های مرتبط با زیرساخت‌های انتخاباتی بوده‌اند.

در سال ۲۰۱۹، کمیته اطلاعاتی سنا نتیجه‌گیری کرد که سیستم‌های انتخاباتی در تمام ۵۰ ایالت آمریکا در سال ۲۰۱۶ هدف روسیه قرار گرفته اند.

دفتر رئیس اطلاعات ملی از اعلام اینکه کدام کشورها این شناسایی‌های دیجیتال را انجام می‌دهند یا چه سیستم‌هایی هدف قرار گرفته‌اند، خودداری کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.