about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت‌های مخابراتی فیلیپین تلاش‌های امنیت سایبری خود را برای محافظت از مشتریان افزایش داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ غول‌های مخابراتی فیلیپین در حال تقویت قابلیت‌های خود برای محافظت از مشتریان در برابر کلاهبرداری هستند، زیرا کلاهبرداران همچنان از افزایش تراکنش‌های مبتنی بر تلفن همراه سود می‌برند.

تا سال آینده، شرکت مخابرات فیلیپین (PLDT) و واحد بی‌سیم آن به نام «Smart Communications»، 3 برنامه کلیدی را برای مقابله با جرایم سایبری راه‌اندازی خواهند کرد.

به گفته جان گونزالس (John Gonzales)، معاون اول PLDT Enterprise، این موارد شامل احراز هویت بی‌صدا می‌شود که جایگزین رمزهای عبور یک‌بار مصرف است، زیرا این کدها بیشتر مستعد رهگیری توسط احزاب مخرب شده‌اند.

همچنین اعتبارسنجی مکان دستگاه وجود دارد که به بازرگانان این امکان را می‌دهد تا مکان دستگاه خریدار را برای کمک به کشف تقلب تأیید کنند و همچنین فرآیندهای شناخت مشتری شما را بهبود می‌بخشد تا از قانونی بودن تراکنش‌ها اطمینان حاصل کنند.

گونزالس در بیانیه‌ای گفت:

«نقش ما در آموزش مداوم مصرف کنندگان و شرکت‌ها نیز چیزی است که ما جدی می‌گیریم.»

گروه PLDT اعلام کرد که که با دولت و سهامداران صنعت برای تقویت مبارزه خود با جرایم سایبری همکاری کرده و در حال بررسی استفاده از دکل‌های سلولی جعلی است، دستگاه‌های غیرقانونی که به کلاهبرداران اجازه می‌دهند پیام‌ها را مستقیماً به کاربران تلفن همراه در یک منطقه محلی ارسال کنند.

شرکت تلفن راه دور فیلیپینی اظهار داشت که این زیرساخت شبکه مخابراتی را دور می‌زند و به عنوان پیام‌های قانونی از سوی ارائه دهندگان ظاهر می‌شود.


در عین حال، شرکت «Globe Telecom» به رهبری آیالا (Ayala)، برنامه شهروندی دیجیتال و امنیت سایبری خود را در سال 2024 به 6196 شرکت‌کننده گسترش داد، با تشخیص تعداد فزاینده فیلیپینی‌هایی که قربانی کلاهبرداری می‌شوند.

یولی کریسانتو (Yoly Crisanto)، مدیر ارشد پایداری و ارتباطات شرکتی Globe در بیانیه‌ای توضیح داد:

«همراه با تحول دیجیتالیِ به سرعت در حال تغییر، تهدیدات آنلاین به‌ویژه کلاهبرداری، افزایش می‌یابد و هر روز تعداد بیشتری از فیلیپینی‌ها قربانی آن می‌شوند.»

تا پایان سپتامبر گذشته، گلوب 162.7 میلیون پیام هرزنامه و کلاهبرداری و همچنین 20509 سیم کارت مرتبط با کلاهبرداری را مسدود کرده است.

گلوب همچنین 167408 لینک و 597 دامنه پورنوگرافی کودکان و وب‌سایت‌های مخرب را به همراه 949 وب سایت قمار مسدود کرد.

طبق گزارش سازمان غیرانتفاعی ضدکلاهبرداری، 67 درصد فیلیپینی‌ها حداقل یک بار در ماه در طول سال با کلاهبرداری مواجه می‌شوند؛ با این حال، عدم اطمینان در مورد اینکه چه کسی می‌تواند چنین حوادثی را گزارش کند، منجر به این شد که 67 درصد از 1000 پاسخ‌دهندگان نظرسنجی، تصمیم گرفتند کلاهبرداری را گزارش ندهند.

این در بحبوحه افزایش تراکنش های پرداخت موبایلی در فیلیپین اتفاق می‌افتد. 64 درصد فیلیپینی‌ها پرداخت‌های دیجیتال را در سال 2023 در مقابل 57 درصد در سال 2022 ترجیح می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.