about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تقویت امنیت سایبری در زامبیا

سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارتش زامبیا برای مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر مشارکت کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات زامبیا (ZICTA) در تلاش برای تقویت امنیت سایبری همکاری خود را با ارتش این کشور (ZDF) گسترش داد.

چندی پیش، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارتش زامبیا درباره همکاری در زمینه تحول دیجیتال و افزایش امنیت ملی بحث کردند.

در این نشست سطح بالا، کالینز امبولو (Collins Mbulo)، مدیر کل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و جفری زیل (Geoffrey Zyeele)، فرمانده ارتش زامبیا، حضور داشتند.

زیل گفت:

«این 2 نهاد باید به طور فعال با یکدیگر در مبارزه برای یک هدف مشترک برای حفظ امنیت ملی همکاری کنند.»

امبولو پیش از این با اسکار مسیتو نیونی (Oscar Msitu Nyoni)، فرمانده نیروی هوایی زامبیا، دیدار کرده بود تا درباره چگونگی همکاری آنها در زمینه امنیت سایبری بحث کند.

مبلو اظهار داشت:

«با توجه به تحول دیجیتال، چالش‌های زیادی وارد فضای سایبری می‌شود؛ بنابراین نیاز به امنیت دیجیتال و سایبری وجود دارد.»

با این حال، اپوزیسیون اصلی «Patriotic Front»، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات را متهم کرد که از وظایف خود برای تنظیم و نظارت بر ارتباطات دیجیتال در زامبیا سوءاستفاده تضمین می‌کند.

این حزب سیاسی از آن زمان به دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل درخواست داده و مقامات زامبیایی را به استفاده از قوانین جرایم سایبری برای هدف قرار دادن وبلاگ‌نویسان و اعضای اپوزیسیون متهم کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
اتحادیه
1404/08/28 - 19:23- هوش مصنوعي

اتحادیه اروپا می‌خواهد قوانین هوش مصنوعی و حریم خصوصی خود را تعدیل کند

اتحادیه اروپا تحت فشار آمریکا و شرکت‌‎های بزرگ، برخی قوانین سخت‌گیرانه خود درباره هوش مصنوعی و حریم خصوصی را تعدیل خواهد کرد.

رونمایی
1404/08/28 - 19:20- ابزارهای هوشمند

رونمایی از اولین اسکلت رباتیک غواصی جهان

اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

به لطف امنیت بالای واتس‌اپ شماره تلفن و عکس پروفایل 3.5 میلیارد کاربر در دسترس قرار گرفت!

گزارشی تازه از سوی پژوهشگران دانشگاه وین، یکی از جدی‌ترین ضعف‌های امنیتی واتس‌اپ در سال‌های اخیر را آشکار کرده ا.