about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

بارهای کاری جدید هوش مصنوعی، تقاضای برق را افزایش داده و بر زیرساخت‌های موجود فشار وارد می‌کند.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، هم‌زمان با افزایش تقاضا برای هوش مصنوعی و رایانش ابری، زیمنس در حال مقابله با چالش‌های حیاتی انرژی و پایداری پیش روی صنعت مراکز داده است.

 با افزایش چگالی توان از ۱۰۰ کیلووات در هر رک، زیرساخت‌های سنتی فراتر از محدودیت‌های خود تحت‌فشار قرار می‌گیرند.

 زیمنس بر نیاز فوری به راه‌حل‌های دیجیتال یکپارچه برای مقابله با فشارهای روبه‌رشد مانند تأخیر در اتصال به شبکه، افزایش هزینه‌ها و سرعت استقرار تأکید کرد.

 اپراتورها به طور فزاینده‌ای در حال پذیرش ریزشبکه‌ها و تشکیل مشارکت‌های خدماتی برای اطمینان از تاب‌آوری و کنترل دسترسی به برق هستند.

 زیمنس مراکز داده را نه فقط به‌عنوان مصرف‌کنندگان انرژی، بلکه به‌عنوان مشارکت‌کنندگان در شبکه می‌بیند که از انرژی ذخیره شده برای تعادل عرضه استفاده می‌کنند. این تغییر، صنعت را به سمت مشارکت بیشتر در پایداری شبکه و ادغام انرژی‌های تجدیدپذیر سوق می‌دهد.

 درحالی‌که دستیابی به صفر خالص همچنان چالش‌برانگیز است، مراکز داده در حال اتخاذ انرژی‌های تجدیدپذیر در محل، سیستم‌های خنک‌کننده پیشرفته و ابزارهای مدیریتی مبتنی بر هوش مصنوعی برای افزایش بهره‌وری هستند.

 نرم‌افزار خود زیمنس، مانند بیلدینگ ایکس سوئیت (Building X Suite)، به کاهش اتلاف انرژی و پیش‌بینی نیازهای نگهداری کمک می‌کند و اثربخشی عملیاتی را با اهداف پایداری همسو می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.