about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

اَپل توسط تنظیم‌کننده ضد انحصار فرانسه ۱۶۲ میلیون دلار جریمه شد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت اَپل به دلیل سوءاستفاده از موقعیت غالب خود در تبلیغات برنامه‌های تلفن همراه از طریق ابزار کنترل حریم خصوصی، توسط قانون‌گذاران ضد انحصار فرانسه ۱۵۰ میلیون یورو (۱۶۲.۴ میلیون دلار) جریمه شد.

 این جریمه، اولین جریمه توسط تنظیم‌کننده ضد انحصار بر روی ابزار شفافیت ردیابی اپلیکیشن اَپل، یک سال پس از آن صادر شد که اتحادیه اروپا این شرکت را با جریمه ۱.۸ میلیارد یورویی ضد انحصار به دلیل جلوگیری از سرویس‌های پخش موسیقی رقیب در اپ‌استورش محکوم کرد.

 رئیس سازمان رقابت فرانسه نگرانی‌ها مبنی بر اینکه این تصمیم باعث واکنش تلافی‌جویانه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا شود، را رد کرد.

 دونالد ترامپ تهدید کرده است که کشورهای اتحادیه اروپا را که شرکت‌های آمریکایی را جریمه می‌کنند، جریمه خواهد کرد.

 بِنوا کور (Benoit Coeure) در یک اجلاس مطبوعاتی گفت: 

 ما قانون رقابت را به شیوه‌ای غیرسیاسی اعمال می‌کنیم. اما آنچه که ما شنیده‌ایم،این است که مقامات ایالات متحده قصد دارند قوانین ضد تراست را در مورد پلتفرم‌های دیجیتالی بزرگ به همان سختی پیشینیان خود اعمال کنند؛ بنابراین از نظر ضد انحصار، من هیچ مناقشه‌ای بین ایالات متحده و اروپا در مورد نحوه اعمال قانون نمی‌بینم.

 ابزار ATT به کاربران آیفون و آی‌پد اجازه می‌دهد تصمیم بگیرند که کدام برنامه‌ها می‌توانند فعالیت آن‌ها را ردیابی کنند. شرکت‌های تبلیغات دیجیتال و بازی‌های موبایلی شکایت داشتند که این امر باعث گرانی و دشوارشدن تبلیغات برندها در پلتفرم‌های اپل شده است.

 اَپل در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

 درحالی‌که ما از تصمیم امروز ناامید هستیم، سازمان رقابت فرانسه نیازی به تغییر خاصی در ATT نکرده است.

 رئیس سازمان رقابت فرانسه در ادامه افزود: 

 فرایند انطباق ممکن است کمی طول بکشد، زیرا اپل منتظر احکامی در مورد رگولاتورهای آلمان، ایتالیا، لهستان و رومانی است که در حال بررسی ابزار ATT هستند.

 پرونده فرانسه که دوره ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ را در بر می‌گرفت، با شکایت چندین انجمن برای تبلیغ‌کنندگان آنلاین، ناشران و شبکه‌های اینترنتی که اَپل را به سوءاستفاده از قدرت بازار خود متهم می‌کردند، آغاز شد.

منبع:

تازه ترین ها
جعل
1404/10/10 - 16:58- آمریکا

جعل سایت‌های دولتی در ایالت هاوایی

ایالت هاوایی به ساکنان در مورد فیشینگ با استفاده از سایت‌های جعلی دولتی هشدار داد.

تهدید
1404/10/10 - 16:25- هوش مصنوعي

تهدید امنیت سایبری توسط بدافزارهای هوش مصنوعی

بدافزارهای هوش مصنوعی به‌عنوان یک تهدید بزرگ در حوزه امنیت سایبری ظهور کرده است.

هشدار
1404/10/10 - 16:06- آفریقا

هشدار نهاد تنظیم‌گر نیجریه درباره افزایش کلاهبرداری‌های سایبری

کمیسیون ارتباطات نیجریه با هشدار نسبت به گسترش تهدیدهای سایبری، از انتشار راهنمای جامع امنیت دیجیتال برای ارتقای ایمنی کاربران اینترنت خبر داد.