about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

تنش تجاری بین چین و آمریکا شدت گرفت

با تشدید تنش‌های تجاری، چین محدودیت‌هایی را علیه گوگل و سایر شرکت‌های آمریکایی اعلام کرد.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، پس از اعمال تعرفه‌های جدید ایالات متحده بر کالاهای چینی، چین طیف گسترده‌ای از محدودیت‌هایی را اعلام کرد که شرکت‌های آمریکایی را هدف قرار می‌دهد.

 پکن همچنین در واکنش سریع به تعرفه‌های جدید بر کالاهای چینی اعمال شده توسط رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌های گمرکی بر محصولات ایالات متحده مانند زغال‌سنگ، نفت و برخی خودروها وضع و تنش‌های تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان را تشدید کرد.

 سازمان دولتی تنظیم بازار چین اعلام کرد: 

 گوگل مظنون به نقض قانون ضد انحصاری چین است و تحقیقات مطابق با این قانون آغاز شده است.

 این سازمان جزئیات بیشتری در مورد تحقیقات یا آنچه که ادعا می‌کند گوگل برای نقض قانون انجام داده است، ارائه نکرد.

 موتور جستجوی گوگل در چین مسدود شده است .

 در سال ۲۰۱۷، گوگل از راه‌اندازی یک مرکز کوچک هوش مصنوعی در چین خبر داد. اما طبق یک پست وبلاگی، این پروژه دو سال بعد منحل شد.

 وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین اعلام کرد که تعرفه‌های جدید از ۱۰ فوریه آغاز می‌شود.

 چین در ماه دسامبر اعلام کرد که تحقیقاتی را در مورد نقض احتمالی قانون ضد انحصار این کشور علیه انویدیا آغاز کرده است؛ تحقیقاتی که به طور گسترده به‌عنوان یک اقدام تلافی‌جویانه علیه آخرین اقدامات واشنگتن در بخش تراشه چین تلقی می‌شود.

 محصولات اینتل نیز اواخر سال گذشته توسط یک گروه صنعتی چینی مورد بررسی امنیتی قرار گرفت.

 

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:09- آمریکا

تمرکز رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس آمریکا بر چالش‌های سایبری

اندرو گاربارینو با تأکید بر قانون‌گذاری، راهبرد تهاجمی سایبری و تهدیدات چین، خواستار اقدام فوری کنگره برای تقویت امنیت سایبری آمریکا شد.

هوش
1404/09/26 - 14:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی شریک انسان است نه جایگزین آن

مدیران مایکروسافت، هوش مصنوعی را به‌عنوان یک شریک نوظهور برای انسان توصیف می‌کنند.

آمریکا
1404/09/26 - 13:56- آمریکا

آمریکا بار دیگر اتحادیه اروپا را تهدید کرد

آمریکا پس از جریمه‌های اتحادیه اروپا، ارائه‌دهندگان خدمات اروپایی را به اقدامات تلافی‌جویانه تهدید کرد.