about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

طبق مطالعات اخیر کارشناسان، سازمان‌های امارات هوش مصنوعی را برای پاسخ سریع به حملات سایبری در اولویت قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان‌های امارات متحده عربی دستخوش تحول دیجیتالی قابل‌توجهی هستند، زیرا به طور فعال هوش مصنوعی (AI) را برای افزایش توانایی تیم‌های فناوری اطلاعات برای شناسایی و پاسخ سریع به حملات سایبری پذیرفته‌اند.

براساس مطالعه اخیر فناوری‌های وِریتاس (Veritas Technologies)، یک رهبر جهانی در انعطاف‌پذیری داده‌های چند ابری ایمن، 45 درصد از سازمان‌ها در امارات قصد دارند در سال آینده سرمایه‌گذاری‌های خود را در هوش مصنوعی تسریع و نقش حیاتی آن را در افزایش امنیت داده‌ها و انطباق با مقررات ایفا کنند.

جانی کَرَم (Johnny Karam)، مدیر کل و معاون منطقه‌ای بازارهای نوظهور در فناوری‌های وِریتاس، گفت :

«تهدیدهای فزاینده مانند باج‌افزار و نقض داده‌ها، سازمان‌های امارات را وادار می‌کند تا با حمایت از سرمایه‌گذاری و علاقه دولت، گام‌های محکمی بردارند تا به هوش مصنوعی به عنوان یک عامل کلیدی انعطاف‌پذیری سایبری و انطباق با داده‌ها روی آورند.»

تحقیقات اخیر نشان داده که تعداد سازمان‌هایی که امنیت داده‌ها را تهدیدی کلیدی برای کسب‌وکار خود می‌دانند در حال افزایش است و آنها را وادار می‌کند که هوش مصنوعی را نه تنها برای افزایش امنیت سایبری بلکه برای برآورده کردن نیازهای رو به رشد چارچوب‌های نظارتی اتخاذ کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.