about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کانادا روز جمعه به شرکت چینی تولیدکننده دوربین‌های مداربسته هایک‌ویژن دستور داد تا پس از بررسی دولت مبنی بر اینکه این شرکت یک خطر برای امنیت ملی محسوب می‌شود، به فعالیت‌های خود در این کشور پایان دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، ملانی جولی، وزیر صنعت کانادا، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم با اطلاعات و شواهدی که توسط جامعه امنیتی و اطلاعاتی کانادا ارائه شده، گرفته شده است و او به شدت کانادایی‌ها را تشویق می‌کند که به این تصمیم توجه کنند و بر این اساس تصمیمات خود را بگیرند.

علاوه بر پایان دادن به فعالیت‌های این شرکت در کانادا، خرید یا استفاده از محصولات هایک‌ویژن برای آژانس‌ها و شرکت‌های دولتی نیز ممنوع خواهد شد.

جولی توضیح داد:

دولت کانادا در حال انجام بررسی بیشتر در مورد دارایی‌های موجود است تا اطمینان حاصل شود که محصولات قدیمی هایک‌ویژن در آینده مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. دولت کانادا از سرمایه‌گذاری خارجی استقبال می‌کند اما هرگز امنیت ملی کانادا را به خطر نخواهد انداخت.

مقامات کانادایی به درخواست‌ها برای اظهار نظر در مورد آنچه که بررسی امنیت ملی به آن دست یافته است یا اینکه آیا این ممنوعیت مربوط به امنیت سایبری است، پاسخ ندادند.

هایک‌ویژن یک شرکت چینی تولیدکننده ابزارهای نظارت تصویری است که به دلیل نقش خود در بازداشت دسته جمعی ادعایی اقلیت اویغور در منطقه سین‌کیانگ، با واکنش‌های منفی از سوی ایالات متحده و اروپا مواجه شده است.

هایک‌ویژن سال گذشته ادعا کرد که به قراردادهای شرکت‌های تابعه خود در سین‌کیانگ پایان داده است.

دادگاه‌های ایالات متحده هنوز در حال چانه‌زنی بر سر دستور کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) مبنی بر ممنوعیت استفاده از تجهیزات این شرکت‌ها برای اهداف ایمنی عمومی، امنیت تأسیسات دولتی، نظارت بر امنیت فیزیکی زیرساخت‌های حیاتی و سایر اهداف امنیت ملی هستند.

دوربین‌های این شرکت همچنین به شدت توسط مجرمان سایبری و دولت‌های متخاصم از طریق چندین آسیب‌پذیری قدیمی مورد هدف قرار می‌گیرند.

هایک‌ویژن با انتشار بیانیه‌ای تصمیم کانادا را محکوم کرد و استدلال کرد که این تصمیم بر اساس ادعاهای بی‌اساس در مورد نگرانی‌های مربوط به امنیت ملی است.

به گفته هایک‌ویژن، این تصمیم فاقد مبنای واقعی، انصاف رویه‌ای و شفافیت است.

هایک‌ویژن اظهار کرد:

به جای ارزیابی فناوری ما بر اساس شایستگی‌های امنیت سایبری، به نظر می‌رسد این تصمیم ناشی از کشور مبدأ شرکت مادر است که منعکس کننده تنش‌های ژئوپلیتیکی گسترده‌تر و تعصب غیرموجه علیه شرکت‌های چینی است.

هایک‌ویژن خاطرنشان کرد که در طول فرآیند بررسی با دولت کانادا همکاری کرده و پاسخ‌ها، مستندات دقیق و موارد دیگر را به هر مقام مسئول ارائه داده است.

در این بیانیه آمده است:

علیرغم این تلاش‌ها، دولت تصمیم خود را بدون ارائه شواهد یا پرداختن به حقایقی که ما ارائه کردیم، تحمیل کرد.

هایک‌ویژن از سال ۲۰۱۴ در کانادا فعالیت داشته است و این شرکت گفته است که هزاران شغل در سراسر کشور ایجاد کرده است.

روابط کانادا و چین از زمانی که منگ وانژو، مدیر مالی ارشد هواوی، توسط پلیس در ونکوور بازداشت و بر اساس درخواست استرداد ایالات متحده که در نهایت با معامله اقرار به جرم حل شد، حدود سه سال در این کشور نگهداری شد، متشنج بوده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
ازدواج
1404/08/25 - 14:38- هوش مصنوعي

ازدواج زن ژاپنی با یک شخصیت هوش مصنوعی

زنی در ژاپن با استفاده از واقعیت افزوده، با شخصیت هوش مصنوعی در چت جی‌پی‌تی ازدواج کرد.

حمله
1404/08/25 - 14:33- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی با اتکا به هوش مصنوعی «کلود»

شرکت آمریکایی آنتروپیک اعلام کرد یک گروه جاسوسی سایبری منتسب به چین، در حملاتی علیه حدود ۳۰ سازمان بین‌المللی از سامانه هوش مصنوعی کلود برای انجام ۸۰ تا ۹۰ درصد مراحل فنی حملات بدون دخالت مستقیم انسان استفاده کرده است.

اعتراف
1404/08/25 - 14:24- آمریکا

اعتراف چند شهروند آمریکایی به همکاری با کره‌شمالی

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد پنج شهروند آمریکایی و خارجی در ارتباط با طرح گسترده کره‌شمالی برای نفوذ فناوری اطلاعاتی و سرقت هویت در شرکت‌های آمریکایی، به اتهامات خود اعتراف کرده‌اند.