about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت تام تام اهداف 2025 خود را به علت تقاضای ضعیف خودرو به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت تام‌تام اعلام کرد که اهداف مالی خود را برای سال 2025 پس از زیان عملیاتی بیش از حد انتظار به حالت تعلیق درآورده است.زیرا تقاضای بسیار پایین برای خودروهای جدید، درآمد این شرکت را تحت تاثیر قرار داده است. 

شرکت تام‌تام (TomTom NV) یک شرکت چند ملیتی هلندی توسعه دهنده و خالق فناوری‌های مکان‌یابی و تجهیزات الکترونیکی است و خدمات نقشه‌خوانی، ناوبری، مسیریابی و وضعیت ترافیك را ارائه می دهد.

هارولد گودین، مدیرعامل این شرکت در بیانیه ای گفت: 

ترکیبی از بازنگری‌های نزولی برای حجم تولید خودرو در کوتاه‌مدت و تأخیر در معرفی مدل‌های جدید منجر به زیان این شرکت شده است.

فروش خودروهای جدید در اروپا در ماه می 3 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت. این شرکت مستقر در آمستردام اعلام کرد که به دلیل کاهش تقاضای خودرو، دستورالعمل‌های سال 2025 خود را اجرایی نخواهد کرد. 

شرکت تام تام اعلام کرد که برای سه ماهه دوم سال 2024 مبلغ 5.2 میلیون یورو در مقابل زیان 3.6 میلیون یورویی در مدت مشابه سال گذشته ثبت کرده است.

هارولد گودین، مدیرعامل این شرکت اعلام کرد که در حال تعمیق و گسترش همکاری خود با مایکروسافت جهت فناوری مکان یابی در سراسر ایالات متحده می باشد.

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.