about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

اداره دفاع، تحقیق و توسعه زیر نظر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تلاش خود را برای پیشبرد دفاع فضایی افزایش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آوی برگر (Avi Berger)، رئیس دفتر فضایی در اداره دفاع، تحقیق و توسعه (DDR&D) وزارت جنگ رژیم صهیونیستی (IMOD) در اولین اجلاس بین‌المللی فناوری دفاعی، به رهبری اداره دفاع، تحقیق و توسعه، با همکاری مرکز تحقیقات سایبری بلاواتنیک در دانشگاه تل‌آویو سخنرانی کرد. در این اجلاس مقامات ارشد اداره دفاع، تحقیق و توسعه، ارتش رژیم صهیونیستی، صنایع دفاعی، دانشگاهی، کارآفرینی، استارت‌آپ‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری گرد هم آمدند.

برگر با اشاره به نقش حیاتی قابلیت‌های فضایی در جنگ مدرن، گفت:

«جنگ کنونی یک جنگ فشرده و تهاجمی در 7 میدان به طور همزمان است که برخی از آنها در حدود 2000 کیلومتری اسرائیل قرار دارند. مساحت ایران 1.6 میلیون کیلومتر مربع است که ابعاد فضایی را برای حمایت از فعالیت‌های عملیاتی ارتش اسرائیل ضروری می‌کند. از درس‌های جنگ تاکنون، واضح است که ما باید هر کاری برای استفاده مؤثر از بعد فضایی انجام دهیم، زیرا فضا همیشه به ما اجازه می‌دهد تا بدانیم در عرصه‌های دیگر چه اتفاقی می‌افتد؛ یک ماهواره در عرض چند دقیقه از ایران به اسرائیل منتقل می‌شود و تقریباً در زمان واقعی اطلاعات را به سامانه‌های مرکز فرماندهی و کنترل منتقل می‌کند. ما باید به دنبال صور فلکی ماهواره‌ای باشیم که اطلاعات و جمع‌آوری مداوم را در کل خاورمیانه با دسترسی کامل برای ارتش اسرائیل و کل تأسیسات دفاعی امکان‌پذیر می‌سازد؛ اسرائیل دسترسی کامل، در دسترس و مستمر به هر 7 میدان را دارد.»

در پس زمینه جنگ کنونی، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از افزایش قابل توجه همکاری صنعتی با 86 استارت‌آپ و شرکت کوچک اسرائیلی خبر داد که به میزان تقریبی 168 میلیون دلار بین اکتبر 2023 و سپتامبر 2024، حدود 5 برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته، رسیده است؛ این شرکت‌ها به حدود 200 استارت‌آپ دیگر پیوستند که با اداره دفاع، تحقیق و توسعه اسرائیل کار می‌کنند تا فناوری‌ها و قابلیت‌های مختلف نوآورانه را توسعه دهند. کارشناسان مدعی هستند که همکاری عمیق بین اداره دفاع، تحقیق و توسعه رژیم صهیونیستی و استارت‌آپ‌های اسرائیلی استقلال تولید محلی را افزایش می‌دهد و اقتصاد این رژیم را تقویت می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.