about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

پلیس بریتانیا برای مهار اطلاعات نادرست آنلاین تلاش می‌کند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یکی از افسران ارشد بریتانیا به نام سِر اندی کوک خواستار اعطای اختیارات بیشتر به سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا (آفکام) برای حذف سریع پست‌های مضر آنلاین، به‌ویژه اطلاعات نادرست مرتبط با ناآرامی‌های عمومی، شده است.

 سِر اندی کوک از تأخیر در مقابله با محتوای نادرست در طول شورش‌های ۲۰۲۴ انتقاد کرد که باعث شد روایت‌های مخرب بدون بررسی گسترش یابند.

 قانون ایمنی آنلاین بریتانیا، اگرچه اخیراً تصویب شده است، اما به آفکام اجازه حذف پست‌های فردی را نمی‌دهد. آفکام ارتباط بین پست‌های آنلاین و این اختلال را تصدیق کرد، اما اظهار داشت که مسئول نظارت بر سیستم‌های ایمنی پلتفرم‌ها است، نه تعدیل مستقیم محتوا.

 منتقدان معتقدند که این امر شکافی در جلوگیری سریع از انتشار مطالب مضر ایجاد می‌کند.

 طبق یک گزارش جدید، مشخص شد که نیروهای پلیس توانایی محدودی برای مقابله با اطلاعات نادرست آنلاین دارند.

 سِر اندی بر لزوم بهبود راهبُردهای پلیسی تأکید کرد و خواستار تغییرات قانونی برای جلوگیری از رفتارهای تحریک‌آمیز آنلاین شد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.