about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دولت فدرال نیجریه قصد دارد تا سال 2027 حملات سایبری را تا 40 درجه کاهش و قدرت دیجیتال خود را افزایش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت فدرال نیجریه اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2027 حملات سایبری را تا 40 درصد کاهش دهد.

به گفته این سازمان دولتی، این هدف از طریق عملکرد تیم آمادگی و واکنش اضطراری رایانه‌ای در تمام وزارتخانه‌ها، ادارات و سازمان‌ها محقق خواهد شد.

سازمان توسعه فناوری اطلاعات کشور در جدیدترین نقشه راه راهبردی و برنامه اقدام خود از این موضوع رونمایی کرد.

کارشناسان معتقدند که هدف این طرح استراتژیک، کمک قابل توجهی به استراتژی اقتصاد دیجیتال نیجریه است؛ این کشور به دنبال تغییر موقعیت نیجریه به عنوان یک کشور دارای قدرت دیجیتال و اجرای این پروژه یک مسئولیت جمعی است.

نیجریه قصد دارد با استفاده از پتانسیل نوآوری و کارآفرینی به جایگاه برتری در اقتصاد دیجیتال جهانی دست یابد.

به گفت شرکت کسپرسکی، امنیت سایبری عمل دفاع از رایانه‌ها، سرورها، دستگاه‌های تلفن همراه، سیستم‌های الکترونیکی، شبکه‌ها و داده‌ها در برابر حملات مخرب است.

ماه گذشته، صندوق بین‌المللی پول خواستار اقدام فوری در مورد استراتژی‌های امنیت سایبری ملی شد، زیرا بانک‌های جهانی طی 4 سال متحمل ضرر 2.5 میلیارد دلاری ناشی از حملات سایبری شده‌اند.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش ثبات مالی جهانی خود در آوریل 2024 که اخیراً منتشر شد، اعلام کرد که 12 میلیارد دلار در 20 سال گذشته به دلیل حملات سایبری از دست رفته است؛ با این حال، دولت می‌خواهد این حملات را از طریق نظارت فعال و اقدامات واکنشی کاهش دهد.

در بخشی از این گزارش آمده است :

«تا سال 2027 حملات موفقیت‌آمیز امنیت سایبری 40 درصد کاهش خواهد یافت. هدف، شناسایی و خنثی کردن تهدیدات سایبری در شبکه‌های وزارتخانه‌ها، ادارات و سازمان‌ها از طریق نظارت فعال و اقدامات واکنشی تیم آمادگی اضطراری کامپیوتری آژانس است.»

کاشیفو اینووا (Kashifu Inuwa)، مدیر کل آژانس توسعه فناوری اطلاعات ملی (NITDA)، درباره این طرح گفت :

«دولت به موضوع حملات سایبری توجه کرده و آماده تقویت امنیت سایبری و اعتماد دیجیتال است. بنابراین همانطور که ما دیجیتالی می‌کنیم، می‌دانیم که تهدید بزرگی برای امنیت سایبری ما وجود دارد. فعالیت‌های مجرمانه زیادی در فضای سایبری اتفاق می‌افتد. بنابراین ما در حال اجرای ابتکارات دیگری نیز هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که هر ابزار دیجیتالی که در حال طراحی آن هستیم، امنیت را در ذهن خود داریم. ما در حال پیاده‌سازی برخی ابزارها برای فعال کردن امنیت سرتاسری هستیم. ما همچنین امضای دیجیتال را ترویج می‌کنیم تا زمانی که جریان کار اداری را کامپیوتری می‌کنید، کسی باید از طریق امضای دیجیتال مسئولیت‌پذیر باشد. این کار امن‌تر از حوزه فیزیکی است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
تأکید
1404/11/11 - 12:05- آسیا

تأکید پلیس ملی فیلیپین بر مقابله با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی

پلیس ملی فیلیپین به دنبال ارتقای مهارت‌های دیجیتال برای پلیس جهت مبارزه با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی است.

همکاری
1404/11/11 - 11:51- آسیا

همکاری سایبری استراتژیک ایالات متحده و اندونزی

ایالات متحده و اندونزی با پیمان امنیتی 10 میلیون دلاری، اتحاد سایبری استراتژیک تشکیل دادند.

افزایش
1404/11/11 - 11:41- هوش مصنوعي

افزایش کانال‌های دیپ‌فیک در تلگرام

میلیون‌ها نفر با افزایش سوءاستفاده‌های دیجیتال، از تلگرام برای ساخت تصاویر برهنه دیپ‌فیک هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.