about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

کارشناسان غربی از پلتفرم‌های فناوری خواستند تا با تبلیغات آنلاین حماس و حزب الله در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مقابله کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طرح ابتکاری فناوری علیه تروریسم (TAT) وابسته به سازمان ملل به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی هشدار داد که حماس و حزب‌الله فعالانه در تلاش برای گسترش تبلیغات آنلاین هستند.

نگرانی‌های فزاینده‌ای وجود دارد که از پلتفرم‌های آنلاین برای حمایت بیشتر از حماس و حزب‌الله استفاده شود. این سازمان ادعا کرد که حمله یافا همزمان با حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی، احتمالاً نشان‌دهنده تلاش هماهنگ برای تشدید تنش‌ها و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های امنیتی است.

اکثر پلتفرم‌های بزرگ از نظر قانونی موظف به حذف محتوای تروریستی، از جمله تبلیغات، ادعاهای حمله و مطالب تحریک‌کننده یا ستایش‌کننده اقدامات تروریستی هستند؛ با این حال، این صنعت در سال‌های اخیر شاهد کاهش ظرفیت تعدیل محتوا بوده است.

آدام هادلی (Adam Hadley)، مدیر اجرایی سازمان فناوری علیه تروریسم، مدعی شد :

«حمله در یافا خطر فزاینده محتوای تروریستی را نشان می‌دهد که به خشونت دامن می‌زند، نقطه عطفی که ما نگران آن بوده‌ایم. همانطور که در رویدادهایی مانند شورش‌های بریتانیا دیده می‌شود، انتشار مطالب افراطی آنلاین می‌تواند به سرعت درگیری را تشدید کند. برای دولت‌ها، شرکت‌های فناوری و جامعه مدنی بسیار مهم است که هوشیار بمانند و با هم همکاری کنند تا از تبدیل شدن تبلیغات آنلاین به محرک خشونت بیشتر جلوگیری کنند. تلاش‌های جمعی ما برای کاهش خطر و محافظت از جوامع کلیدی است. ارزیابی اطلاعاتی این ابتکار که از یک تیم بین رشته‌ای از تحلیلگران و توسعه‌دهندگان تهدید استفاده می‌کند، حاکی از احتمال زیادی است که این حمله الهام‌بخش فعالیت‌های مشابه در آینده فوری تا کوتاه‌مدت باشد.»

به طور خاص، غرب نسبت به احتمال واقع‌بینانه حملات بیشتر در سرزمین‌های اشغالی هشدار داد.

در کنار محتوای منتشر شده توسط حماس، TAT هشدار داد که شاخه نظامی حزب‌الله دستگاه تبلیغاتی گسترده‌ای دارد که در پلتفرم‌های مختلف فعالیت می‌کند و مخاطبان آن از زمان تشدید درگیری اسرائیل و فلسطین در اکتبر 2023 در حال افزایش بوده است.

هادلی خاطرنشان کرد :

«با تشدید درگیری در خاورمیانه، ما شاهد افزایش نگران کننده محتوای مرتبط با حزب‌الله در فضای مجازی هستیم. پلتفرم‌های فناوری باید قاطعانه برای حذف این مواد، که به افراط‌گرایی دامن می‌زند و تهدیدی مستقیم برای امنیت جهانی است، عمل کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.