about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نهاد نظارتی هند اعلام کرد که اپل تلاش می‌کند روند رسیدگی به پرونده ضد انحصار هند را متوقف کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، نهاد ناظر بر رقابت‌های ضد انحصار هند در پاسخ به چالش حقوقی شرکت اپل، در دادگاهی در دهلی‌نو اعلام کرد که اپل با به چالش کشیدن قانون مجازات ضد انحصار هند، در تلاش است تا روند رسیدگی به دعاوی ضد انحصار علیه خود را متوقف کند.

اپل ماه گذشته قانون مجازات ضد انحصار هند را که به نهاد ناظر اجازه می‌دهد هنگام محاسبه مجازات‌هایی که به شرکت‌ها به دلیل سوءاستفاده از تسلط بر بازارشان اعمال می‌کند، از گردش مالی جهانی استفاده کند، به چالش کشید.

شرکت اپل شکایتی رسمی علیه قانون جدید ضد انحصار هند مطرح کرد. قانونی که به کمیسیون رقابت این کشور اجازه می‌دهد جریمه‌ها را بر اساس گردش مالی جهانی شرکت‌ها تعیین کند و نه صرفاً درآمد محلی.

 این مقررات جدید که در سال ۲۰۲۴ به تصویب رسید، اپل را در معرض جریمه‌ای نجومی تا سقف ۳۸ میلیارد دلار قرار داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/09/10 - 12:02- آسیا

تلاش اپل در جهت توقف رسیدگی به پرونده ضد انحصار هند

نهاد نظارتی هند اعلام کرد که اپل تلاش می‌کند روند رسیدگی به پرونده ضد انحصار هند را متوقف کند.

رتبه
1404/09/10 - 11:47- هوش مصنوعي

رتبه بالای ویتنام در پذیرش و اعتماد به هوش مصنوعی

ویتنام در پذیرش و اعتماد به هوش مصنوعی در صدر منطقه قرار دارد.

کاهش
1404/09/10 - 11:05- آسیا

کاهش تعرفه‌های تایوان در توافق تجاری با آمریکا

تایوان خواستار کاهش تعرفه‌ها به ۱۵ درصد در توافق تجاری با آمریکا شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.