about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بنابر اعلام ایلان ماسک، اولین شبکه ماهواره‌ای استارلینک برای ارتباط مستقیم با تلفن‌های همراه کامل شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، ایلان ماسک اعلام کرده که اولین شبکه ماهواره‌ای استارلینک برای ارتباط مستقیم با تلفن‌های همراه کامل شده است.

این وضعیت امکان دسترسی به اینترنت را برای تلفن‌های همراه در مناطق دورافتاده فراهم می‌کند.

به گفته ماسک، پهنای باند هر پرتو در حال حاضر ۱۰ مگابایت است ولی ماهواره‌های آینده قابلیت بسیار بیشتری خواهد داشت.

ایلان ماسک پیشتر گفته بود که شرکت اسپیس ایکس ماهواره‌های کافی با قابلیت ارائه خدمات مستقیم اینترنتی به تلفن همراه را به فضا پرتاب کرده و دیگر برای اتصال به اینترنت نیازی به تجهیزات جانبی و نرم‌افزاری نیست.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
مدیر
1404/08/17 - 09:26- تروریسم سایبری

مدیر ارتباطات ایتالیا هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون

مدیر اجرایی ارتباطات ایتالیا فاش کرد که به عنوان پنجمین ایتالیایی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون قرار گرفته است.

ادعای
1404/08/17 - 09:09- جنگ سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به صنعت غلات اوکراین

کارشناسان شرکت امنیت سایبری اسلواکی «ESET» ادعا کردند که هکرهای روسی در حال استفاده از وایپرها علیه صنعت غلات اوکراین هستند.

مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.