about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت جاسوس‌افزار اسرائیلی اینتلِکسا

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت جاسوس‌افزار اسرائیلی اینتلِکسا

وزارت خزانه‌داری آمریکا مقامات شرکت سایبری اسرائیلی اینتلِکسا، توسعه دهنده نرم‌افزار جاسوسی «Predator»، را تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایالات متحده تحریم‌های شخصی را علیه مقامات مرتبط با شرکت‌های تهاجمی تسلیحات سایبری «Cytrox» و اینتلِکسا (Intellexa)، که نرم‌افزار جاسوسی «Predator» را برای نظارت بر تلفن‌های همراه توسعه داده‌اند، گسترش داد.

 

در حالیکه شرکت‌های اسرائیلی «NSO» و کاندیرو (Candiru) مطابق با قوانین رژیم صهیونیستی فعالیت می‌کنند، اینتلِکسا خارج از نظارت وزارت دفاع اسرائیل است. این شرکت‌ها به دنبال کشف چندین پرونده مربوط به استفاده از فناوری جاسوسی علیه سیاستمداران، روزنامه‌نگاران و سایر اهداف در یونان و سایر کشورها در مرکز یک رسوایی جهانی قرار دارند.

 

بردلی تی اسمیت (Bradley T. Smith)، معاون سرپرست وزارت خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و ​​اطلاعات مالی، در بیانیه‌ای اعلام کرد : 

 

«ایالات متحده تبلیغ بی‌پروای فناوری‌های مخرب که امنیت ملی ما را تهدید و حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی شهروندان ما را تضعیف می‌کند، تحمل نخواهد کرد. ما همچنان در برابر کسانی که به دنبال امکان گسترش فناوری‌های استثماری هستند، پاسخگو خواهیم بود و در عین حال توسعه مسئولانه فناوری‌هایی را که با استانداردهای بین‌المللی همسو هستند، تشویق می‌کنیم.»

 

در میان 4 موردی که تحریم شده‌اند، مروم هارپاز (Merom Harpaz)، یک تبعه اسرائیلی که با تشکیلات دفاعی ارتباط دارد و در سال‌های اخیر از یونان زندگی و کار می‌کند، بود. هارپاز به عنوان یکی از مدیران ارشد کنسرسیوم اینتلکسا و به عنوان مدیر «Intellexa S.A»، یکی از بی‌شمار شرکت‌های مرتبط با این گروه، توصیف شد که به دلیل ساختار شرکتی پیچیده‌اش معروف است.

 

به گفته کارشناسان، این تحریم‌ها به عنوان بخشی از مبارزه دولت ایالات متحده علیه سوء استفاده از فناوری‌های جاسوسی است که به امنیت ملی، حقوق فردی و آزادی بیان ایالات متحده آسیب می‌رساند. تحریم‌ها شامل مسدود کردن دارایی‌ها و ممنوعیت هرگونه تراکنش مالی مرتبط با افراد و شرکت‌هایی است که در «فهرست سیاه» قرار گرفته‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/09/01 - 15:36- آسیا

تلاش اندونزی برای صیانت از کودکان در فضای سایبری

اندونزی تلاش‌های خود را برای محافظت از کودکان در فضای سایبری افزایش و در اولویت قرار داد.

تقویت
1404/09/01 - 15:26- آسیا

تقویت امنیت سایبری در عربستان

شرکت‌های «Ampcus Cyber» و هیسناک برای تقویت امنیت سایبری عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.