about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ایالات متحده روز سه‌شنبه یک مقام ارشد در اداره اطلاعات و شناسایی کل کره شمالی را به دلیل نقش او در تسهیل طرح اعزام کارگران فناوری اطلاعات کره شمالی به چین و روسیه، تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، طبق اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC)، سونگ کوم‌هیوک، عامل سایبری وابسته به گروه هکری آنداریل (Andariel)، به کارگران فناوری اطلاعات کره شمالی کمک کرده تا با استفاده از هویت‌های سرقت‌شده شهروندان آمریکایی، در شرکت‌های خارجی از جمله آمریکایی مشغول به کار شوند.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین یک شهروند روس به نام گایک آساتریان و چهار شرکت مرتبط با او را به دلیل همکاری در طرحی مشابه در روسیه که درآمد قابل‌توجهی برای کره شمالی ایجاد کرده، تحریم کرد.

به گفته این نهاد، سونگ که در کره شمالی مستقر است، در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ از نام‌ها، شماره‌های تأمین اجتماعی و آدرس‌های آمریکایی برای ساخت هویت‌های جعلی استفاده کرده تا کارگران بتوانند در شرکت‌های آمریکایی مشغول کار شوند.

این افراد به صورت دورکاری و با تظاهر به شهروند بودن آمریکا فعالیت می‌کردند.

سونگ همچنین برای کارگران کره شمالی مستقر در چین و روسیه نیز هویت جعلی فراهم می‌کرد.

به گفته مقام‌های آمریکایی، این کارگران علاوه بر کسب میلیون‌ها دلار درآمد غیرقانونی از طریق دستمزد، گاه بدافزارهایی را در شبکه‌های شرکت‌ها وارد کرده‌اند تا از آن‌ها بهره‌برداری بیشتری شود.

ایالات متحده و سایر کشورها اعلام کرده‌اند که این طرح فناوری اطلاعات یکی از مهم‌ترین منابع تأمین مالی برای برنامه‌های موشک‌های هسته‌ای و تسلیحاتی کره شمالی است که تحت تحریم‌های بین‌المللی قرار دارند.

مایکل فالکندر، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا بیان کرد:

وزارت خزانه‌داری همچنان متعهد است با استفاده از تمام ابزارهای ممکن، اقدامات رژیم کیم برای دور زدن تحریم‌ها از طریق سرقت دارایی‌های دیجیتال، جعل هویت آمریکایی‌ها و حملات سایبری مخرب را مختل کند.

مقام‌های آمریکایی آساتریان را متهم کردند که از طریق شرکت‌های روسی خود، کارگران فناوری اطلاعات کره شمالی را استخدام کرده است.

او قراردادی ۱۰ ساله با شرکت Korea Songkwang Trading General Corporation امضا کرده بود که اجازه می‌داد ۳۰ کارگر کره شمالی وارد روسیه شده و خود را به‌عنوان کارگر آمریکایی جا بزنند.

او قرارداد دیگری نیز با شرکت Korea Saenal Trading Corporation امضا کرده بود که طبق آن ۵۰ کارگر کره شمالی در روسیه مشغول به کار شدند.

وزارت خزانه‌داری، هر دو شرکت کره شمالی و نیز شرکت‌های روسی متعلق به آساتریان را که این قراردادها را امضا کرده بودند، تحریم کرد.

این تحریم‌ها یک هفته پس از آن اعمال شد که وزارت دادگستری آمریکا کیفرخواستی را علیه چند شهروند کره شمالی و دست‌کم دو شهروند آمریکایی به اتهام مشارکت در این طرح فناوری اطلاعات منتشر کرد.

مقام‌های آمریکایی معتقدند هزاران کارگر فناوری اطلاعات ماهر کره شمالی در چین، روسیه و جنوب شرق آسیا مستقر هستند و با کسب شغل‌های پردرآمد دورکاری، میلیون‌ها دلار برای ماشین نظامی کره شمالی درآمد ایجاد می‌کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.