about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

دولت آمریکا شرکت روسی گروه آئزا را به دلیل ارائه خدمات میزبانی امن به باندهای باج افزاری و بازارهای دارویی غیرقانونی تحریم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این شرکت با اجاره دادن سرورها، آی پی ها و دامنه های مورد استفاده مجرمان سایبری، به آنها در پخش بدافزار، حمله به شرکتها و فعالیت در دارک نت کمک می کرد.

علاوه بر این شرکت، دو شرکت وابسته و چهار نفر از مدیران آن از جمله آرسنی پنزف (مدیرعامل) تحریم شدند.

پنزف پیشتر به اتهام راه اندازی بازارهای دارویی غیرقانونی و خدمات میزبانی امن در روسیه دستگیر شده بود.  

مقامات خزانه داری آمریکا اعلام کردند که گروه آئزا (Aeza Group) به گروه های باج افزاری مانند بیان لیان (BianLian) و بدافزارهای سارق اطلاعات مانند ردلاین (RedLine) و لوما (Lumma) خدمات ارائه داده است.

همچنین، این شرکت از بازار دارک نت بلک اسپروت (BlackSprut) پشتیبانی می کرد.

تحقیقات امنیتی همچنین این گروه را به کمپین ضداطلاعات داپل گنگر (Doppelgänger) مرتبط دانسته اند.  

برادلی اسمیت، معاون وزیر خزانه داری، تأکید کرد که این تحریم ها با همکاری بریتانیا و دیگر کشورها اعمال شده است.

وی افزود که هدف، قطع زنجیره خدمات میزبانی امن است که بستر جرائم سایبری را فراهم می کند.

شرکت های زیرمجموعه تحریم شده شامل آئزا اینترنشنال (Aeza International)؛ مستقر در بریتانیا و خدمات ابری و لجستیک آئزا (Aeza Logistic and Cloud Solutions) هستند.

علاوه بر پنزف، مدیران دیگر مانند یوری بوزویان (دستیار در راه اندازی بلک اسپروت) و ایگور کنیازف نیز تحریم شدند.

این اقدام بخشی از اقدامات گسترده آمریکا برای مقابله با زیرساخت های مجرمانه است.

پیشتر نیز خدمات میزبانی امن مانند زی سرورز (Zservers) و لولک هاستد (Lolek Hosted) تعطیل شدند و برخی مدیران آنها مانند الکساندر گریچیشکین به زندان محکوم شدند.

گروه آئزا یکی از ارائه دهندگان کلیدی خدمات میزبانی امن برای جرائم سایبری بود و تحریم آن نشان دهنده هماهنگی بین المللی برای مقابله با پشتیبانان مالی و فنی باج افزارها است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.