about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

یک سناتور آمریکایی از پنتاگون اطلاعات بیشتری در مورداستفاده مایکروسافت از مهندسان چینی درخواست کرده است.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک سناتور آمریکایی از پنتاگون اطلاعات بیشتری در مورداستفاده مایکروسافت از مهندسان چینی در نگهداری سیستم‌های محاسبات ابری نظامی درخواست کرده است.

 سناتور تام کاتن، جمهوری‌خواه اهل آرکانزاس که ریاست کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان و همچنین عضویت در کمیته خدمات مسلح آن را بر عهده دارد، پس از انتشار گزارشی در نشریه روزنامه‌نگاری تحقیقی پروپابلیکا در اوایل این هفته، این نامه را به پیت هگست، وزیر دفاع، ارسال کرد.

 این گزارش که جزئیات استفاده مایکروسافت از مهندسان چینی را شرح می‌دهد، زمینه جدیدی را برای کار بر روی سیستم‌های محاسباتی نظامی ایالات متحده تحت نظارت "اسکورت‌های دیجیتال" ایالات متحده که از طریق پیمانکاران فرعی استخدام شده‌اند، فراهم می‌کند.

 این پیمانکاران فرعی دارای مجوزهای امنیتی هستند؛ اما اغلب فاقد مهارت‌های فنی برای ارزیابی این موضوع هستند که آیا کار مهندسان چینی تهدیدی برای امنیت سایبری محسوب می‌شود یا خیر.

 در پاسخ به تماس رویترز در مورد گزارش پروپابلیکا و نامه کاتن، مایکروسافت از اظهارنظر خودداری کرد. این شرکت که پیمانکار اصلی دولت ایالات متحده است و سیستم‌های آن توسط هکرهای چینی و روسی مورد نفوذ قرار گرفته است، به پروپابلیکا گفت که در جریان یک فرایند مجوز، رویه‌های خود را به دولت ایالات متحده افشا کرده است.

 کاتن از ارتش ایالات متحده خواست فهرستی از تمام پیمانکارانی که از پرسنل چینی استفاده می‌کنند و اطلاعات بیشتری در مورد نحوه آموزش "اسکورت‌های دیجیتال" ایالات متحده برای شناسایی فعالیت‌های مشکوک ارائه دهد.

 کاتن در این نامه نوشت: 

 دولت ایالات متحده اذعان دارد که قابلیت‌های سایبری چین یکی از تهاجمی‌ترین و خطرناک‌ترین تهدیدها برای ایالات متحده است، همان‌طور که در نفوذ به زیرساخت‌های حیاتی، شبکه‌های مخابراتی و زنجیره‌های تأمین ما مشهود است. ارتش ایالات متحده باید در برابر تمام تهدیدات بالقوه در زنجیره تأمین خود، از جمله تهدیدات پیمانکاران فرعی، محافظت کند.

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.