about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان اعلام کردند که از هر 4 نفر در هند، یک نفر تا ماه مارس 2024 با تهدیدات سایبری مواجه خواهند شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اظهار داشتند که تقریباً از هر 4 هندی یک نفر در 3 ماهه اول (دوره ژانویه تا مارس) امسال با حملات هکری مواجه شده، زیرا بدافزار همچنان یک تهدید سایبری بزرگ است.

در داده‌های 3 ماهه منتشر شده توسط شرکت امنیت سایبری جهانی کسپرسکی (Kaspersky)، 22.9 درصد از کاربران وب در کشور مورد حمله تهدیدات وب قرار گرفتند. حدود 20.1 درصد از کاربران در مدت مشابه در برابر تهدیدات محلی آسیب‌پذیر بودند.

بدافزار همچنان یک تهدید بزرگ برای کاربران در هند است. حملات بدافزاری هدفمند همچنان منبع اصلی نگرانی برای سازمان‌ها و کاربران هند به شمار می‌رود.

مجرمان سایبری از آسیب‌پذیری‌های موجود در مرورگرها و افزونه‌های آنها سوءاستفاده کردند. یافته‌های کسپرسکی نشان می‌دهد :

«بدافزار بدون فایل به‌عنوان خطرناک‌ترین تهدید وب در این 3‌ماهه دیده می‌شود، زیرا هیچ ردی برای تجزیه و تحلیل استاتیک حمله باقی نمی‌گذارد.»

مهندسی اجتماعی مانند فیشینگ، طعمه‌گذاری و بهانه‌سازی نیز یکی از روش‌های رایج حمله سایبری به کاربران هندی باقی مانده است. کسپرسکی گفت که راه‌حل‌های امنیتی وب آن 12454797 تهدید سایبری مختلف از طریق اینترنت را در دوره ژانویه تا مارس مسدود کرده است. در همین بازه زمانی، 16751049 رویداد محلی را در رایانه‌ها شناسایی و مسدود کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.