about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت تراکنش‌های دولت الکترونیک بر بستر مرکز ملی تبادل اطلاعات یا NIX از ابتدا تا امروز به ۸.۶ میلیارد تراکنش رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایرببان ، محمد خوانساری معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، در نشست بررسی و برنامه‌ریزی برای تنظیم‌گری مراکز پردازش سریع و سنجش‌ازدور در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت گفت: ما از معدود سازمان‌هایی هستیم که گزارشات دقیق عملکرد سه ساله را بر اساس داشبوردها طراحی و آماده و تا پایان مرداد ماه گزارش مفصلی درباره تمام پروژه‌ها و تکالیف برنامه ششم توسعه آماده کرده و آخرین وضعیت آنها به طور کامل تشریح کرده‌ایم.وی ادامه داد: اگر تنها بحث تراکنش‌های دولت الکترونیک بر بستر مرکز ملی تبادل اطلاعات یا NIX را در نظر بگیریم تا پایان سال ۱۳۹۹ در مجموع یک میلیارد و پانصد میلیون تراکنش در این حوزه صورت گرفته بود که این عدد در سال گذشته به ۸.۶ میلیارد تراکنش رسیده است.رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: در دولت شهید رئیسی مجموع تراکنش‌های این حوزه بالغ بر ۲۰ میلیارد بوده است اما از زمان تاسیس مرکز ملی تبادل داده در سال ۱۳۹۵ تا مردادماه سال ۱۴۰۰ در مجموع ۳.۴ میلیارد تراکنش در این بخش به ثبت رسیده بود که همین اعداد به‌خوبی نشانه عملکرد این حوزه محسوب می‌شود.معاون وزیر ارتباطات همچنین به استراتژی توسعه سازمان فناوری اطلاعات ایران اشاره کرد و افزود: پیش از دولت سیزدهم هیچ نشانی از پیگیری برای ایجاد چنین شرکت‌هایی وجود نداشت اما اکنون این روند دنبال شده و یکی از این شرکت‌ها در حوزه توسعه خدمات سازمان در بخش ابر دولت به ارائه خدمات پایه و ابر دولت خواهد پرداخت چرا که در غیر این صورت با توجه به عرض و طول این سازمان ارائه چنین خدماتی مقدور نخواهد بود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات درعین‌حال تصریح کرد: گزارش ایجاد این شرکت‌ها نیز به وزیر ارتباطات ارائه شده و ایشان نیز نسبت به این عملکرد موافقت خود را اعلام کرده‌اند تا کار دنبال شود.خوانساری یادآور شد: برای انتخاب سرمایه‌گذار در این حوزه نیز با حدود ۲۰ شرکت مذاکراتی صورت گرفته و در حال حاضر یکی از شرکت‌ها برای مدت ۵ سال سرمایه‌گذاری در این پروژه را برعهده گرفته که البته قرار است سهام دولت و سازمان در این پروژه سهام حاکمیتی باشد.معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز به بحث رشد و توسعه پیام‌رسان‌های داخلی پرداخت و خاطرنشان کرد: در زمینه بررسی خدمات پیام‌رسان‌ها به طور هفتگی جلساتی در وزارت ارتباطات تشکیل می‌شود و به‌موازات بحث شبکه ملی اطلاعات نیز مورد پیگیری قرار دارد. متولی این موارد نیز سازمان فناوری اطلاعات است و گزارش‌های مربوطه ارائه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.