about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر دیجیتال‌سازی لهستان گفت که سال گذشته بیش از 5000 حمله سایبری علیه شبکه‌های نیروهای مسلح این کشور ثبت شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سال گذشته در لهستان بیش از 5000 حمله سایبری علیه شبکه‌های نیروهای مسلح ثبت شد. به گزارش «Bankier.pl»، کریستوف گاوکوفسکی (Krzysztof Gawkowski)، معاون نخست وزیر و وزیر دیجیتال‌سازی لهستان و سزاری تامچیک (Cezary Tomczyk)، معاون وزیر دفاع ملی، این موضوع را در جریان کنگره «INSECON» در پوزنان در مورد تهدیدات امنیت سایبری گزارش کردند.

کریستوف گاوکوفسکی عنوان کرد که در سال 2022، حدود 30 هزار حادثه امنیت سایبری در لهستان وجود داشته است. در سال گذشته نیز، 80 هزار مورد از این قبیل وجود داشت.

وی با تأکید بر نقش مهم ارتش لهستان در امنیت سایبری که در آن این مؤلفه بسیار توسعه یافته، خاطرنشان کرد که این امر به ویژه در زمینه زیرساخت‌های حیاتی مهم است.

تامچیک نیز اعلام کرد که سال گذشته در لهستان بیش از 5000 حمله سایبری علیه شبکه‌های نیروهای مسلح ثبت شده است.

وی افزود :

«حملات سایبری مستقیماً با فعالیت‌های فدراسیون روسیه و همچنین بلاروس مرتبط است. امروزه، هر یک از ما یک گوشی هوشمند، گاهی اوقات یک ساعت هوشمند یا یک تلفن دوم داریم؛ هر یک از ما نه تنها هنگام داشتن یک پست دولتی، بلکه به عنوان یک کاربر عادی شبکه با این نوع فعالیت در ارتباط هستیم و به عنوان یک دولت باید هر کاری برای امنیت شهروندان و همه سیستم‌های دولت لهستان انجام دهیم.»

او تصریح کرد که لهستان یکی از 3 کشوری است که بیشترین حملات سایبری در سطح جهان را به خود اختصاص داده و در این زمینه درس‌هایی آموخته است. این سیاستمدار همچنین از سربازانی که با امنیت سایبری سروکار دارند قدردانی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.