about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

شرکت‌های بیون سایبر و پلی‌تکنیک بحرین تفاهم‌نامه‌ای برای حمایت از توسعه تخصص امنیت سایبری ملی امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت «Beyon Cyber»، بخشی از گروه Beyon و شرکت پلی‌تکنیک (Polytechnic) بحرین، تفاهم‌نامه‌ای را برای پیشبرد تحقیقات هوش مصنوعی و تقویت جایگاه بحرین به عنوان رهبر منطقه‌ای در امنیت سایبری و فناوری‌های نوظهور امضا کردند.

این همکاری، تعهد مشترک برای تقویت جایگاه بحرین به عنوان یک رهبر منطقه‌ای در عملیات‌های امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی و پرورش نسل بعدی استعدادهای بحرینی در فناوری‌های نوظهور را برجسته می‌کند.

این مراسم در اولین روز کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب (AICS) انجام شد که در تاریخ ۵ و ۶ نوامبر امسال در نمایشگاه جهانی بحرین برگزار گردید.

شرکت Beyon Cyber به سرمایه‌گذاری در نوآوری از طریق «Orryx AI»، پلتفرم مرکز عملیات‌های امنیتی (SOC) نسل بعدی که از فناوری هوش مصنوعی «Agentic» برای تقویت دفاع سایبری و خودکارسازی قابلیت‌های تشخیص و پاسخ استفاده می‌کند، ادامه می‌دهد.

پلی‌تکنیک بحرین، به نوبه خود، برنامه‌های تحقیقاتی جدید تحصیلات تکمیلی را در سطوح کارشناسی ارشد و دکترا، با تمرکز بر امنیت سایبری و هوش مصنوعی، معرفی می‌کند. این همکاری همچنین امکان کاوش نوآوری‌های قابل ثبت اختراع را فراهم می‌کند و جایگاه بحرین را به عنوان یک قطب منطقه‌ای برای تحقیقات هوش مصنوعی و امنیت سایبری تقویت می‌کند و در عین حال مسیرهای ایجاد شغل محلی و توسعه استعدادها را گسترش می‌دهد.

خالد آل خلیفه (Khalid Al Khalifa)، مدیرعامل Beyon Cyber، گفت:

«از طریق این همکاری، دانشجویان و محققان پلی‌تکنیک بحرین فرصت‌هایی برای همکاری با Beyon Cyber Labs در پروژه‌های پیشرفته هوش مصنوعی و مشارکت در توسعه ویژگی‌های جدید در اکوسیستم هوش مصنوعی Orryx خواهند داشت. این آشنایی عملی نه تنها تجربه دانشگاهی آنها را افزایش می‌دهد، بلکه فرصت‌های ارزشمندی را برای کار روی پروژه‌های دنیای واقعی، شرکت در تحقیقات کاربردی و مشارکت در ایجاد راه‌حل‌های نوآورانه به آنها ارائه می‌دهد.»

سیاران او کاتین (Ciarán Ó Catháin)، مدیرعامل پلی‌تکنیک بحرین، نیز دراین خصوص اظهار داشت:

«این همکاری با مأموریت پلی‌تکنیک بحرین برای پر کردن شکاف بین دانشگاه و صنعت همسو است. این همکاری در زمانی حیاتی آغاز می‌شود که ما اولین برنامه‌های تحقیقاتی دکترا (PhD) خود را معرفی می‌کنیم که بر امنیت سایبری و هوش مصنوعی، دو حوزه ضروری برای تحول دیجیتال بحرین و اقتصاد آینده، تمرکز دارند. از طریق مشارکت‌هایی از این دست، محققان ما نه تنها دانش جدید تولید می‌کنند، بلکه نوآوری‌های مبتنی بر صنعت در دنیای واقعی را نیز توسعه می‌دهند که به چالش‌های ملی و جهانی می‌پردازند. ما رهبری Beyon Cyber را در پیشگامی در این همکاری دیجیتال تحسین و از سایر صنایع استقبال می‌کنیم تا از الگوی آنها در پیشبرد مشارکت‌های تحقیقاتی پیروی کنند که اکوسیستم نوآوری و رهبری دیجیتال بحرین را تقویت می‌کند.»

کارشناسان معتقدند که این همکاری، چشم‌انداز مشترک Beyon Cyber و پلی‌تکنیک بحرین را برای تسریع نوآوری هوش مصنوعی، پرورش استعدادهای بحرینی و پیشبرد رشد پایدار از طریق تحقیق و توسعه برجسته می‌کند. هر دو نهاد با مشارکت یکدیگر قصد دارند آینده‌ای را شکل دهند که در آن تعالی امنیت سایبری و پیشرفت فناوری دست در دست هم پیش بروند.

منبع:

تازه ترین ها
به‌روزرسانی‌های
1404/08/18 - 15:01- هوش مصنوعي

به‌روزرسانی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در گوگل فایننس

گوگل فایننس به‌روزرسانی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را برای کمک به کاربران جهت درک بهتر بازارهای مالی راه‌اندازی کرده است.

تسهیل
1404/08/18 - 14:34- هوش مصنوعي

تسهیل قوانین هوش مصنوعی توسط اتحادیه اروپا

با تسهیل قوانین هوش مصنوعی توسط اتحادیه اروپا، ممکن است شرکت‌های بزرگ فناوری از مجازات معاف شوند.

چین
1404/08/18 - 14:16- هوش مصنوعي

چین بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراعات هوش مصنوعی در جهان

چین با ۶۰ درصد از کل اختراعات هوش مصنوعی جهان، بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراع در جهان شد.