about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

امارات متحده عربی اعلام کرد که آخر هفته گذشته یک حمله باج‌افزاری را که گفته می‌شود زیرساخت‌های دیجیتال این کشور را هدف قرار داده بود، متوقف کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، شورای امنیت سایبری این کشور روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

ما با موفقیت حملات سایبری سازمان‌یافته با ماهیت تروریستی را که زیرساخت‌های دیجیتال و بخش‌های حیاتی کشور را در راستای بی‌ثبات‌سازی و اختلال در خدمات اساسی هدف قرار داده بودند، خنثی کرده ایم.

در این بیانیه آمده است:

این حملات شامل تلاش برای نفوذ به شبکه‌ها، استقرار باج‌افزار و اجرای کمپین‌های فیشینگ سازمان‌یافته با هدف قرار دادن پلتفرم‌های ملی بوده است.

این شورا به درخواست‌ها برای اظهار نظر بیشتر پاسخی نداد.

همچنین اعلام شد که در این حملات از فناوری‌های هوش مصنوعی برای توسعه ابزارهای تهاجمی پیشرفته استفاده شده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده تغییر کیفی در روش‌های مورد استفاده گروه‌های تروریستی و توانایی آن‌ها در بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای اجرای حملات دیجیتال است.

این رویداد در شرایطی رخ می‌دهد که تنش‌ها در منطقه افزایش یافته و ایران و ایالات متحده در حال مذاکره بر سر توافقی درباره سلاح‌های هسته‌ای هستند؛ توافقی که در سایه تهدید حملات هوایی نظامی از سوی دونالد ترامپ قرار دارد.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده و شورای امنیت سایبری امارات در سال ۲۰۲۳ توافقی را برای گسترش همکاری‌های سایبری امضا کردند و از آن زمان، این کشور با مجموعه‌ای از حملات مواجه شده که ادعا می‌شود از سوی عوامل مستقر در ایران انجام شده‌اند.

اف بی آی در سال ۲۰۲۴ مدعی شد که دولت ایران با باندهای باج‌افزاری برای انجام حملاتی علیه چندین کشور از جمله امارات هماهنگی داشته است.

سال گذشته، پژوهشگران یک کارزار بدافزاری را که بخش‌های هوانوردی، ارتباطات ماهواره‌ای و حمل‌ونقل امارات را هدف قرار داده بود، به هکرهایی نسبت دادند که احتمالاً با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مرتبط هستند.

شرکت امنیت سایبری ماندیانت (Mandiant) که متعلق به گوگل است، پیش‌تر اعلام کرده بود هکرهای مظنون ایرانی صنایع هوافضا، هوانوردی و دفاعی در امارات را هدف قرار داده‌اند.

در یادداشتی در هفته گذشته، رئیس شورای امنیت سایبری امارات، محمد حمد الکویتی، ادعا کرد که بیش از ۷۰ درصد از عوامل تهدیدکننده‌ای که این کشور را هدف قرار می‌دهند، گروه‌های مورد حمایت دولت‌ها هستند.

 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/12/06 - 10:37- اقیانوسیه

مشارکت جدید سایبری استرالیا با ساموآ

کشورهای ساموآ و استرالیا در آپیا قراردادهای پلیسی و امنیت سایبری امضا کردند.

اولتیماتوم
1404/12/06 - 10:30- آمریکا

اولتیماتوم پنتاگون به شرکت آنتروپیک

شرکت آنتروپیک قصد ندارد محدودیت‌های استفاده از مدل هوش مصنوعی کلود را برای اهداف نظامی کاهش دهد.

سند
1404/12/06 - 10:18- اروپا

سند جدید اِف‌اِی‌تی‌اِف درباره کلاهبرداری سایبری

گروه ویژه اقدام مالی موسوم به اِف‌اِی‌تی‌اِف، مقاله جدیدی در مورد کلاهبرداری سایبری منتشر کرد.