about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

ایالت تگزاس آماده است تا تأیید سن را در فروشگاه‌های اپلیکیشن اپل و گوگل اعمال کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، لایحه‌ای که اپل و گوگل را ملزم به تأیید سن کاربران فروشگاه‌های اپلیکیشن خود می‌کند، این هفته در تگزاس به قانون تبدیل می‌شود.

لایحه ۲۴۲۰ سنا، صاحبان فروشگاه‌های اپلیکیشن را ملزم به تأیید سن کاربر دستگاه می‌کند و اگر آن کاربر زیر ۱۸ سال سن داشته باشد، برای دانلود برنامه‌ها یا انجام خریدهای درون برنامه‌ای به رضایت والدین نیاز دارد. 

یوتا اولین ایالت آمریکا بود که اوایل امسال قانون مشابهی را تصویب کرد و قانون‌گذاران ایالات متحده نیز لایحه‌ای فدرال را ارائه کرده‌اند.

لایحه تگزاس پس از دریافت تأیید اکثریت مطلق از هر دو مجلس قانون‌گذاری تگزاس، در انتظار امضای فرماندار گرگ ابوت است. لایحه دیگری که هنوز به تصویب مجلس ایالتی نرسیده است، برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی را به کاربران بالای ۱۸ سال محدود می‌کند.

محدودیت‌های سنی و رضایت والدین برای رسانه‌های اجتماعی یکی از معدود حوزه‌های مورد اجماع گسترده در آمریکا است، به‌طوری‌که یک نظرسنجی در سال ۲۰۲۳ نشان داد که ۸۱٪ از آمریکایی‌ها از الزام رضایت والدین برای ایجاد حساب‌های رسانه‌های اجتماعی توسط کودکان و ۷۱٪ از تأیید سن قبل از استفاده از رسانه‌های اجتماعی حمایت می‌کنند.

تأثیر سلامت روان توسط رسانه‌های اجتماعی بر کودکان به یک نگرانی جهانی روبه‌رشد تبدیل شده است، به‌طوری‌که ده‌ها ایالت از شرکت متا شکایت کرده‌اند.

نحوه اجرای محدودیت‌های سنی باعث ایجاد اختلاف بین متا، مالک اینستاگرام و فیس‌بوک و اپل و گوگل که مالک دو فروشگاه اپلیکیشن غالب در ایالات متحده هستند، شده است.

مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، سال گذشته در جلسه استماع سنای ایالات متحده گفت:

معتقد هستم که والدین نباید مجبور باشند در هر برنامه‌ای که فرزندانشان استفاده می‌کنند، شناسه یا مدرکی مبنی بر والدین بودن خود آپلود کنند. آسان‌ترین مکان برای انجام این کار، خود فروشگاه‌های اپلیکیشن هستند.

گروه‌های ایمنی آنلاین کودکان که از لایحه تگزاس حمایت کردند، مدت‌هاست که از تأیید سن فروشگاه‌های اپلیکیشن حمایت می‌کنند و می‌گویند که این تنها راه برای کنترل مؤثر والدین بر استفاده کودکان از فناوری است.

اپل و گوگل با لایحه تگزاس مخالفت و اعلام کردند که این لایحه الزامات کلی برای به اشتراک گذاشتن داده‌های سنی با همه برنامه‌ها، حتی زمانی که آن برنامه‌ها بحث‌برانگیز نباشند، اعمال می‌کند.

اپل در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

در صورت تصویب، بازارهای برنامه موظف خواهند بود اطلاعات شخصی حساس هر تگزاسی را که می‌خواهد یک برنامه را دانلود کند، جمع‌آوری و نگهداری کنند، حتی اگر برنامه‌ای باشد که صرفاً به‌روزرسانی‌های آب‌وهوا یا نتایج ورزشی را ارائه می‌دهد.

کریم غانم، مدیر ارشد امور دولتی و سیاست‌های عمومی در گوگل گفت:

 ما در اینجا اقدامی برای قانون‌گذاری می‌بینیم. این کار باید به روش صحیح انجام شود و باید پای زاکربرگ و شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را به آتش بکشد، زیرا این آسیب ها به کودکان و نوجوانان در این رسانه ها است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.