about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی با پیشنهاد مدیرعامل این شرکت برای ایجاد کارخانه جدید در اراضی اشغالی موافقت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هیئت مدیره صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) با پیشنهاد امیر پرتز (Amir Peretz)، مدیرعامل این شرکت مبنی بر ایجاد کارخانه جدید در شهر اوفاغیم (Ofakim) موافقت کرد.

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی، همراه با شرکت تابعه آن، «Eltel»، در کارخانه جدید مبلغی در حدود 50 میلیون شِکِل سرمایه‌گذاری خواهد کرد و انتظار می‌رود حدود 80 کارگر استخدام شوند.

تصمیم برای سرمایه‌گذاری در شهر اوفاغیم یک هفته پس از گذاشتن سنگ بنای کارخانه جدید در بئرشبع گرفته شد، جایی که صنایع هوافضای اسرائیل حدود 100 میلیون شِکِل با حدود 500 کارمند سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

کارخانه جدید در اوفاغیم، منطقه اولویت ملی، توسط Eltel اداره می‌شود و در تولید تجهیزات الکترونیکی با استفاده از فن‌آوری‌های پیشرفته، ساخت سیم‌کشی هوانوردی برای سیستم‌های غیر نظامی و نظامی، مونتاژ سیستم‌های الکترومکانیکی یکپارچه، با رعایت مقررات و استانداردهای مورد نیاز شرکت می‌کند.

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی ادعا کرد که شهر اوفاغیم که در 25 کیلومتری نوار غزه قرار دارد، تلفات زیادی در جنگ متحمل شده و ایجاد این کارخانه به تقویت ثبات اقتصادی این شهر و ارائه راه‌حلی برای نیازهای تجاری فوری صنعت هوافضا کمک می‌کند.

پرتز در این خصوص اظهار داشت :

«کارخانه جدید در اوفاغیم با همکاری تمامی بخش‌های این شرکت فعالیت خواهد کرد و راه‌حل‌هایی را برای تمامی خطوط تولید این شرکت ارائه می‌دهد و این کارخانه فرصت‌های شغلی را برای افراد و جوامع در مناطق اطراف و امنیت شغلی برای ساکنان اوفاغیم، حاشیه غزه و منطقه جنوبی، به عنوان سپر اسرائیلی‌ها، فراهم می‌کند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.