about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

رئیس جمهور فیلیپین در راستای مقابله با تهدیدات سایبری دفتر جدیدی ایجاد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از آنجا که فیلیپین با تهدیدهای در حال تحول مواجه است، مارکوس (Marcos)، رئیس جمهور این کشور، آژانس هماهنگی اطلاعات ملی (NICA) را مجدداً سازماندهی کرد تا آن را برای مقابله با خطرات جدید امنیت ملی، از جمله تهدیدات سایبری و سلاح‌های کشتار جمعی، مجهزتر و توانمندتر کند.

مارکوس دستور اجرایی 54 مبنی بر ایجاد دفتر معاونت مدیرکل (ODDG) برای تهدیدات سایبری و نوظهور تحت نظر آژانس هماهنگی اطلاعات ملی را امضا کرد.

وظیفه اصلی این دفتر، جهت‌دهی برای برنامه‌ریزی کلی، نظارت و هماهنگی ضد جاسوسی و اقدامات متقابل آژانس در برابر تهدیدات سایبری و سلاح‌های کشتار جمعی، در میان سایر تهدیدات نوظهور است.

ریاست این دفتر بر عهده مدیرکل با درجه دستیار منشی خواهد بود که توسط رئیس جمهور منصوب می‌شود.

در دستور 3 صفحه‌ای آمده است :

«نیاز به سازماندهی مجدد آژانس هماهنگی اطلاعات ملی برای انطباق با تهدیدات نوظهور امنیت ملی و اطمینان از جمع‌آوری اطلاعات قوی‌تر، تشدید هماهنگی داخلی و خارجی با همتایان خارجی و داخلی و تهیه ارزیابی‌ها و برآوردهای اطلاعاتی و امنیتی با استفاده از تجزیه و تحلیل داده‌ها برای اطمینان از امنیت ملی و ارتقای منافع ملی وجود دارد.»

این دستور توسط لوکاس برسامین (Lucas Bersamin)، دبیر اجرایی، در 19 ژانویه امسال امضا شد.

بودجه مورد نیاز به منظور اجرای دستور اجرایی 54 در برابر اعتبارات جاری و موجود برای آژانس محاسبه می‌شود؛ پس از آن، الزامات موردنیاز در پیشنهاد بودجه آژانس هماهنگی اطلاعات ملی، مشروط به فرآیند معمول تهیه بودجه، گنجانده خواهد شد.

آژانس از طریق دستور اجرایی 246 صادر شده در سال 1987 ایجاد شد تا به عنوان نقطه کانونی برای هدایت، هماهنگی و ادغام فعالیت‌های دولتی مربوط به اطلاعات ملی باشد.

دستور اجرایی 54 که در روزنامه رسمی فیلیپین نیز منتشر شد، بلافاصله اعمال می‌شود.

سازماندهی مجدد آژانس هماهنگی اطلاعات ملی در حالی صورت گرفت که این کشور به دنبال همکاری امنیتی و دفاعی نزدیک‌تر با متحدان خود از جمله ایالات متحده و ژاپن است.

فیلیپین و ایالات متحده در نوامبر سال گذشته در بحبوحه رویارویی دریایی خطرناک بین فیلیپینی‌ها و چینی‌ها گشت‌زنی‌های دریایی و هوایی مشترک خود را در دریای فیلیپین غربی آغاز کردند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.

سرمایه‌گذاری
1404/09/01 - 11:48- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری نوکیا در حوزه هوش مصنوعی در آمریکا

نوکیا قصد دارد ۴ میلیارد دلار در حوزه هوش مصنوعی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

احتمال
1404/09/01 - 11:19- آمریکا

احتمال فروش تراشه‌های انویدیا به چین

ایالات متحده در حال بررسی فروش تراشه‌های H200 انویدیا به چین است.