about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

پلیس مکزیک از سگ‌های رباتیک برای ارزیابی خطرات، پخش زنده ویدیو و محافظت از افسران پلیس در طول جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۶ استفاده خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , سگ‌های رباتیک در طول جام جهانی ۲۰۲۶ در بخش‌هایی از مکزیک گشت‌زنی خواهند کرد و به پلیس راه جدیدی برای ارزیابی تهدیدات قبل از ورود افسران به موقعیت‌های بالقوه خطرناک ارائه می‌دهند.

مقامات مکزیک از استقرار چهار واحد ربات چهارپا برای پشتیبانی از اجرای قانون در طول مسابقات جهانی فوتبال که مکزیک به طور مشترک با ایالات متحده و کانادا میزبان آن است، خبر داده‌اند.

این ربات‌ها که با نام K۹-X شناخته می‌شوند، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به عنوان ابزاری برای واکنش اولیه عمل کنند.

آنها می‌توانند وارد محیط‌های محدود یا پرخطر شوند، ویدیوی زنده را به تیم‌های پلیس منتقل کنند و دستورات صوتی را به مظنونان صادر کنند و نیاز افسران را برای قرار گرفتن فوری در معرض آسیب کاهش دهند.

هر ربات مجهز به دوربین، لنزهای دید در شب و مواد مقاوم است که به آن اجازه می‌دهد در زمین‌های ناهموار حرکت کند، از پله‌ها بالا برود و در شرایط دید کم کار کند.

سگ‌های رباتیک تنها بخشی از ارتقاء امنیتی گسترده‌تری هستند که برای این مسابقات برنامه‌ریزی شده است.

شهر گوادالوپه گشت‌های پلیس را افزایش داده و در سیستم‌های نظارت هوایی، از جمله پهپادها و فناوری ضد پهپاد، برای نظارت بر تجمعات عمومی بزرگ سرمایه‌گذاری کرده است.

مکزیک انتظار میلیون‌ها بازدیدکننده بین‌المللی را در طول جام جهانی دارد که نگرانی‌هایی را در مورد کنترل جمعیت، فعالیت پهپادهای غیرمجاز و واکنش سریع به اختلالات ایجاد می‌کند.

سیستم‌های رباتیک مشابهی قبلاً توسط پلیس و سازمان‌های نظامی در سراسر جهان برای خنثی‌سازی بمب، شناسایی و واکنش به بلایای طبیعی آزمایش شده‌اند.

گوادلوپ با به کارگیری پیشاهنگان رباتیک به جای افسران انسانی تضمین می‌کند که اتوماسیون می‌تواند ضمن بهبود آگاهی موقعیتی در طول یکی از پربیننده‌ترین رویدادهای ورزشی جهان، خطرات را کاهش دهد.

تازه ترین ها
بهبود
1404/11/23 - 09:22- اروپا

بهبود بهداشت سایبری اوکراین با پیوستن به روز اینترنت امن‌تر

اوکراین اعلام کرد که با هدف شکل‌گیری فرهنگ رفتار ایمن آنلاین و بهداشت سایبری اوکراینی‌ها، به روز اینترنت امن‌تر پیوسته است.

ترس
1404/11/23 - 09:08- ایران

ترس رژیم صهیونیستی از تشدید حملات سایبری ایران

سازمان‌های شین‌بت و اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی مدعی افزایش شدید حملات سایبری ایران علیه مقامات و روزنامه‌نگاران شدند.

حضور
1404/11/23 - 08:42- تروریسم سایبری

حضور کارشناسان دفاعی در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو

کارشناسان دفاعی، استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران بین‌المللی برای حضور در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو گرد هم آمدند.