about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

517 حمله سایبری، مؤسسات آموزش عالی در سرزمین‌های اشغالی را بعد از اکتبر 2023 هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD) هفته گذشته یک تمرین جامع را در کالج آکادمیک تل‌آویو یافو به عنوان بخشی از یک تمرین سراسری برای مؤسسات دانشگاهی در سرزمین‌های اشغالی با همکاری کمیته رؤسای کالج‌ها انجام داد. این رزمایش که در پس‌زمینه افزایش تهدیدات سایبری در اراضی اشغالی برگزار شد، بر آموزش تصمیم‌گیرندگان و مقامات ارشد رژیم صهیونیستی برای مدیریت بحران‌های سایبری متمرکز بود.

در طول تمرین، به شرکت کنندگان به تدریج سناریوهای حمله پیچیده‌ای ارائه شد که نیاز به تصمیم‌گیری در زمان واقعی، همکاری بین بخشی و پاسخ‌های سریع و مؤثر داشت.

این مانور توسط گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، معاونش نیتزان آمار (Nitzan Amar) و رئیس بخش عملیات دانا تورن (Dana Toren)، همراه با تیم‌های مدیریت و سایر متخصصان رهبری شد. هدف تمرین، افزایش آمادگی مؤسسات آموزش عالی این رژیم در مواجهه با چالش های سایبری فزاینده بود.

پورتنوی گفت:

«این نوع تمرین یک جزء حیاتی در آماده‌سازی برای موقعیت‌هایی است که باید به حملات سایبری رسیدگی شود. ما شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد حوادث سایبری در بخش دانشگاهی هستیم. هدف ما اطمینان از آمادگی هر مؤسسه برای مقابله بهینه با این تهدیدها است.»

داده‌های اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که پس از حمله طوفان‌الاقصی، تقریباً 517 حادثه سایبری در مؤسسات دانشگاهی اسرائیل ثبت شده است. برخی از این تلاش‌ها خنثی شدند، در حالی که برخی دیگر آسیب واقعی رساندند. تعدادی از حوادث حتی توجه رسانه‌ها را به خود جلب و بر اهمیت حیاتی آمادگی و اقدامات پیشگیرانه تأکید کرد.

الی مارزل (Eli Marzel)، مدیر عامل یک کالج اسرائیلی، با تأکید بر اهمیت چنین تمرین‌هایی در افزایش آگاهی و تجهیز شرکت کنندگان به ابزارهایی برای رسیدگی به سناریوهای دنیای واقعی، ادعا کرد:

«مؤسسات آموزش عالی در اسرائیل اهداف اصلی حملات سایبری هستند، زیرا آنها نمادی از برتری اسرائیل هستند و دانش گسترده در زمینه تحقیق و توسعه اسرائیل را در خود جای داده‌اند. این مناطق مورد توجه نهادهای دشمن است که به دنبال مختل کردن یا سرقت اطلاعات هستند. هدف این تمرین، با همکاری اداره ملی سایبری، این است که به ما آموزش دهد هنگام بحران با هم همکاری کنیم و آمادگی خود را برای رویدادهای مشابه افزایش دهیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.