about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کشورهای فرانسه، آلمان و سوئد برای جلوگیری از وابستگی به چین در صنعت باتری تأکید کردند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، کشورهای فرانسه، آلمان و سوئد از کمیسیون جدید اروپا خواستند تا از برنامه تولید باتری در اروپا اطمینان حاصل کند و از تکیه بر چین برای برآوردن نیازهای خود برای انتقال فناوری سبز اجتناب نماید.

 در مقاله‌ای که پیش از نشست وزرای اتحادیه اروپا برای بحث در مورد رقابت‌پذیری اتحادیه اروپا منتشر شد، این سه عضو اتحادیه اروپا اعلام کردند که شرکت‌های تولیدکننده باتری‌های اروپایی با چالش‌های مشترکی روبرو هستند.

 این سه عضو اعلام کردند که اتحادیه اروپا باید تشریفات اداری را کاهش دهد، فرایندهای تایید را تسریع بخشد، مسیرهای بهتری برای تأمین مالی و بازار برای شرکت‌های جدید در این بخش ایجاد کند و بودجه بیشتری برای صنعت باتری اختصاص دهد.

 ابا بوش، وزیر صنعت سوئد، پیش از نشست بروکسل به خبرنگاران گفت: 

 اگر می‌خواهیم با گذار سبز موفق شویم، باید بخش باتری اروپا را بهبود بخشیم و سهم مناسبی از بازار را به خود اختصاص دهیم.

 داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی نشان می‌دهد که چین پیشتاز بزرگی در تأمین انرژی خودروهای الکتریکی شده است و ۸۵ درصد از تولید باتری‌های جهانی را کنترل می‌کند.

 ابا بوش در ادامه افزود: 

 اتحادیه اروپا باید از اتکای قبلی خود به گاز روسیه درس بگیرد و دوباره به یک رقیب اقتصادی وابسته نشود. انتقال سبز ممکن است در نهایت تبدیل به یک گذار چینی در اروپا شود. کافی است به بخش سلول‌های خورشیدی یا انرژی بادی نگاه کنید، بسیاری از این بخش‌ها توسط سرمایه‌گذاری کشورهای ثالث تسخیر شده است.

 برهارد کلوتیگ، وزیر امور خارجه آلمان گفت:

اتحادیه اروپا همچنین باید به دنبال منابعی غیر از چین برای مواد خام اصلی باشد. گزینه‌های زیادی وجود دارد، استرالیا، کانادا و حتی اروپا، ما پروژه‌های لیتیومی زیادی داریم، بنابراین مهم است که روی این منابع جایگزین جهت تأمین مواد باتری تمرکز کنیم.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/05/29 - 07:12- جرم سایبری

حمله هکرهای کره شمالی به سفارتخانه‌های سئول

هکرهای مرتبط با کره شمالی در یک کمپین جاسوسی جدید، سفارتخانه‌های سئول را هدف قرار دادند.

اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.