about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

امارات سیاست‌های جدید امنیت سایبری را برای حوزه‌های ابر و اینترنت اشیا راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته محمد حمد الکویتی (Mohammed Hamad Al-Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات، این کشور قرار است چشم‌انداز امنیت سایبری خود را با 3 سیاست جدید تقویت کند.

الکویتی در بیانیه‌ای به خبرگزاری امارات (WAM) گفت که این سیاست‌ها بر محاسبات ابری، امنیت داده‌ها، امنیت اینترنت اشیا و مراکز عملیات‌های امنیت سایبری متمرکز خواهد بود.

مقررات آینده‌نگر در حال حاضر در دست توسعه هستند و جزئیات دقیقی در مورد آنچه که آنها پوشش خواهند داد منتشر نشده است. قانونگذاران امارات متحده عربی قصد دارند که سیاست‌های جدید موقعیت این کشور را به عنوان یک مرکز جهانی برای فناوری‌های پیشرفته افزایش دهد.

رئیس شورای امنیت سایبری امارات همچنین تأیید کرد که قانون رمزگذاری آینده امارات متحده عربی که استانداردهایی را برای امنیت انتقال داده با سیستم‌های کوانتومی ایجاد می‌کند، تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وی افزود که امارات به عنوان یک الگوی الهام‌بخش برای بسیاری از کشورهای جهان با هدف توسعه سیستم‌های امنیت سایبری خود عمل می‌کند.

امارات متحده عربی در تلاش است تا به سرعت به یکی از پیشرفته‌ترین کشورها از نظر فناوری تبدیل شود، با تحول دیجیتالی که همه بخش‌ها مانند بهداشت، انرژی، آموزش و حمل و نقل هوایی را در بر می‌گیرد.

شورای امنیت سایبری این کشور به دنبال ایمن‌سازی تحولات دیجیتال در سراسر امارات است. با این حال، الکویتی گفت که نیاز به سیستم‌های امنیت سایبری پیشرفته برای محافظت در برابر حملات احتمالی دارد، به‌ویژه با توجه به راه‌حل‌های در حال تکامل هوش مصنوعی که برای شناسایی آسیب‌پذیری‌های دیجیتال استفاده می‌شود.

وی هشدار داد :

«امارات متحده عربی با حملات سایبری که بخش‌های کلیدی کشور، از جمله خدمات مالی را هدف قرار می‌دهد، مواجه می‌شود که هکرها می‌توانند اطلاعاتی را برای اخاذی از مردم به دست آورند. حملات هوش مصنوعی می‌تواند آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌های کسب‌وکار امارات شناسایی کند؛ به عنوان مثال، در یک حادثه در سال 2021، یک مدیر بانک در امارات توسط دیپ‌فیک فریب خورد که منجر به سرقت 35 میلیون دلاری توسط کلاهبرداران شد.»

الکویتی مدعی شد که قانون آتی تضمین می‌کند که سیستم امنیت سایبری امارات از چنین حملاتی جلوگیری و با هکرها مطابق با بالاترین استانداردهای بین‌المللی مقابله می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.